• Miris skandalozais politiķis Vladimirs Žirinovskis

    Sabiedrība
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    6. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia Commons
    75 gadu vecumā mūžībā aizgājis Vladimirs Žirinovskis, savā «Telegram» kanālā vēsta Valsts domes spīkers Vjačeslavs Volodins.

    «Pēc smagas un ilgstošas slimības no dzīves aizgājis Vladimirs Žirinovskis. Spilgts, talantīgs politiķis. Cilvēks, kurš saprata, kā veidota pasaule un daudz ko ir paredzējis,» savā blogā pavēstīja Volodins, kurš apstiprināja, ka politiķis miris 6. aprīlī. Kopš 2 februāra, kad Žirinovskis koronavīrusa dēļ smagā stāvoklī nonāca slimnīcā, ziņa par viņa nāvi medijos parādījās pat divas reizes. Taču drīz vien tās tika atsauktas.

    Kad 75 gadus vecais Krievijas politikas veterāns, kas 30 gadus vadījis ultranacionālistu Liberāli demokrātisko partiju, nonāca Maskavas Centrālajā klīniskajā slimnīcā, viņa plaušas jau bija smagi cietušās. Drīz vien parādījās ziņas, ka viņam tiek veikta mākslīgā plaušu ventilācija. Vēl decembrī Žirinovskis tviterī spriedelēja: «Es uztaisīju astoņas potes un nesaslimu, bet, ja būtu uztaisījis četras, mani varbūt šī slimība būtu paķērusi. Taču pierītu – pārāk bieži vakcinēties nevajag. Varbūt esmu vienīgais, kurš pusotra gada laikā vakcinējies astoņas reizes.»

    Vladimirs Žirnovskis vienmēr ir izcēlies ar provokatīvu uzvedību un skaļiem izteikumiem. Viņš bija viens no tiem, kas noliedza Baltijas valstu okupāciju un paziņoja, ka Baltijas valstis nekad neesot saņēmušas atļauju izstāties no Krievijas Impērijas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē