• Ministra Krišjāņa Kariņa uzticamais Zevs – suns, kurš pierēja Latvijas Televīzijas tiešraidi

    Mājas mīluļi
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    26. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Rīta Panorāmas skatītāji kļuva par lieciniekiem premjera Krišjāņa Kariņa intervijai no kabineta mājās, kur pēkšņi atskanēja suņa rejas, un premjers uz mirkli pat kļuva tramīgs. Kas īsti notika?

    Dienu pēc valdības lēmuma, ka sabiedriskajā transportā jānēsā sejas maskas, situāciju raidījumā Rīta Panorāma valdības vadītājs Krišjānis Kariņš skaidroja Zoom intervijā. Premjers agrā rīta stundā jau bija tērpies uzvalkā, aizmugurē viņam bija redzams Latvijas karodziņš.

    Jau intervijas pirmajā minūtē Kariņa stāstam fonā bija saklausāma skaņa – līdzīga tam kā nožāvājās suns.

    Savukārt intervijas otrajā minūtē pēkšņi fonā sāka skanēt suņa rejas. Premjers, pabeidzis teikumu, paskatījās sāņus un pasmaidīja. Raidījuma vadītāja Karīna Rubene pat iesaucās: «O!», bet Rīta Panorāmas moderators Sigurds Siliņš gardi iesmējās. Premjers arī meta dažus bažīgus skatus grīdas virzienā, taču intervija turpinājās, un atlikušajās 17 minūtēs nekas ārkārtējs nenotika.

    Pēc notikušā Kariņš PDz atklāja, ka kuriozo situāciju radījis viņa trīs gadus vecais vācu asspalvainais putnu suns Zevs, kurš pirms pieslēgšanās tiešajam ēteram nepamanīts bija ielavījies kopā ar saimnieku mājās izveidotajā darba kabinetā.

    Pavasarī, kad valdība, ievērojot karantīnu, sāka strādāt attālinātā režīmā, premjers savā ģimenes mājā iekārtoja kabinetu, no kura vadīja valdības sēdes un sniedza intervijas.

    Arī tagad viņš dažkārt to izmantoja, un tā noticis arī torīt. «Tā kā durvis bija aiztaisītas, bet aiz tām atskanēja troksnis, Zevs sāka riet. Pamanījis manu skatienu, viņš gan nomierinājās,» atminas Krišjānis, kurš par suni teic – Zevs ir savai šķirnei neierasti aktīvs sargs, bet pret savējiem ļoti draudzīgs.

    Pārējo tiešraides laiku suns bija mierīgs, jo izmantojis gadījumu, kad saimnieks ir aizņemts un ļauj Zevam darīt to, kas viņam tīri labi patīk, – apgūlās, uzlika galvu uz saimnieka kājām un klausījās premjera balsī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē