• Miljonāre Maligina būvē cietoksni un mācās savaldīties

    Atpūta
    Evija Kalnbērza
    24. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Aktrise un māksliniece garās ziemas brīvdienas pavada kopā ar meitu, dodoties uz sniegotiem Latvijas nostūriem, un iepazīstina viņu ar savas bērnības takām.

    Miljonāra Valērija Maligina atraitne Elīna Mligina šobrīd pie katras iespējas bauda ziemas priekus kopā ar savu un režisora Dž. Dž. Džilindžera astoņus gadus veco meitu Hannu. Ziemas brīvdienās, kas skolēniem pandēmijas dēļ izvērtušās īpaši garas, abas no rītiem ceļas agri. Izpēta laika prognozes un apskata draugu un paziņu ievietotās bildes sociālajos tīklos, lai uzzinātu, kur Latvijā šobrīd ir visvairāk sniega.

    Tad Elīna un Hanna sēžas auto un dodas ceļā. Elīna PDz saka: «Tā kā šobrīd ir pārmaiņu un lietu, kā arī vērtību pārskatīšanas laiks, tad svarīgāk nekā jebkad ir skatu vērst ne tikai uz āru, bet arī uz sevi – uz vērtībām, kas ir pārākas par materiālo pasauli un ierasto ikdienas kārtību. Tikai tā es varu nedusmoties uz varas aparātu un cilvēkiem, kam dots uzdevums mani saniknot.»

    Viņa atzīst – mācās sevi savaldīt brīžos, kad, dodoties mājās no kārtējām sniegotajām brīvdienām, veikalā nav iespējams nopirkt sausas zeķes bērnam un iegādāties citas elementāras sadzīves preces, turpretī spirtotos dzērienus gan drīkst pārdot uz katra stūra.

    «Tad, lūk, svaigs gaiss, cik nu to atļauj likums, darbs, grāmatas, filmas un pavadītais laiks ar ģimeni palīdz šajā diezgan mokošajā posmā sevi noturēt līdzsvarā un augt, nekļūstot par bubuli vai sazvērnieku,» piebilst viņa.  

    Viens no jautrākajiem izbraucieniem bijis uz Elīnas bērnības vietām Taurenes pagastā, kur aug leģendām apvīta priede ar saknēm uz augšu. Elīna atcerējusies, kā pieaugušie viņas bērnībā stāstījuši teikas par to, ka zem koka esot aprakts zelts.

    «Zelta meklēšana zem priedes un cietokšņa būvēšana ir lieliska izklaide ar bērnu svaigā gaisā. Un tad vēl pasaku, kur notiek visādi brīnumi, stāstīšana un savas bērnības spilgtāko ģelu nodošana Hannai, jo kādreiz visas šīs nevainīgās ālēšanās atnesušas tik daudz prieka,» ideālās dienas scenāriju iezīmē viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē