• «Mīliet, bet ne tik ārišķīgi!». Rešetins un Reiniks saplēšas dēļ vīriešiem kleitās

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    28. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lauris Reiniks
    Foto: F64
    Lauris Reiniks
    Asa vārdu apmaiņa tviterī pagājušajā nedēļā izvērtās starp populāro dziedātāju Lauri Reiniku un aktieri Intaru Rešetinu.

    Pagājušajā nedēļā sociālos tīklus aplidoja fotogrāfija, kurā redzamas transpersonas – Reičela Levīna, kas kļuvusi par ASV admirāli, un ASV kodolenerģētikas sekretāra vietnieks Sems Brintons. Fotogrāfija uzņemta Francijas vēstniecībā ASV Bastīlijas ieņemšanas gadadienas svinīgās pieņemšanas laikā, unaugstās amatpersonas pozē kleitās. Režisors un aktieris Intars Rešetins tviterī savu sašutumu pauda arī publiski: «Kurp mēs virzāmies?» To pamanīja dziedātājs Lauris Reiniks. «Tava ģimene kaut kur virzās šo bilžu dēļ? Mana ne, nav aktuāli. Par ko stress?» jautāja Lauris un ieteica aktierim nebāzt degunu citu darīšanās. Abu strīds kļuva aizvien asāks, bet dienas beigās Intars tomēr nolēma diskusiju no tvitera dzēst.

    Uz PDz jautājumu, kādas ir abu attiecības reālajā dzīvē, Reiniks saka: «Nekādi draugi neesam, taču viens otru, protams, pazīstam.» Dziedātājs atklāj, ka agrāk Rešetins viņam sekojis tviterī, taču pēc publiskās saķeršanās atsekojies un bloķējis arī viņa iespēju redzēt aktiera ierakstus. Rešetins PDz skaidro: «Ir ļoti labi, ka cilvēkiem ir dažādi viedokļi, taču negribu nemitīgi lasīt indīgu komentētāju vēmienus. Šādu cilvēku enerģiju vienkārši izslēdzu laukā. Manā dzīvē tā nav nepieciešama.»

    Intars Rešetins
    Intars Rešetins

    Aktieris uzsver, ka nenosoda seksuālās minoritātes. «Man prieks par šiem cilvēkiem, neviens viņiem neliedz mīlēt, bet nevajag to visu pārvērst par klaunādi.

    Ir taču arī normāli homoseksuāli cilvēki, kas ir integrējušies sabiedrībā, kuri nepārģērbjas kleitās un nekrāsojas.

    Neviens šiem cilvēkiem neliedz vienam otru mīlēt, bet dariet to ne tik ārišķīgi,» aicina Intars.

    «Jā, iespējams, esmu nācis no mazpilsētas un audzis ģimenē, kurā ir cita veida vērtības. Bet ne jau tāpēc esmu labāks vai sliktāks. Neuzspiežu savas vērības citiem, es vienkārši par tām iestājos. Man ir jāaudzina divas meitas, jāveido viņu izpratne. Kā man atbildēt uz meitu jautājumu: «Tēti, kāpēc tie onkuļi ir kleitās?» Ka tā ir norma? Nē, tā manās acīs nav norma!» stingrs ir aktieris.  

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve!»

    • Slavenības laužas politikā: Bērziņš ziedo savu dzimšanas dienu, Danilāns: «Kauns jau mazliet ir…», Briedis ies caur elli un neapstāsies
    • Rūdītais vecpuisis Lauris Dzelzītis beidzot iemīlējies?
    • Apprecējies Renāra Kaupera dēls
    • Gluzunovs šķiras no taizemietes. Viņa to pat nenojauš!
    • Reiniks un Rešetins saplēšas par vīriešiem kleitās
    • Aija Andrejeva izvadā pa tēva Alex jaunības dienu takām
    • Mirdza Martinsone bažījas, vai spēs nomaksāt rēķinus
    Privātā Dzīve nr30

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē