• Mīlestības dziesmu meistars Rikardions atkal brīvs?

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    24. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Šlāgerdziedātājs, kurš popularitāti iemantoja TV šovā O!Kartes akadēmija, pandēmijā uzcēlis kafejnīcu, taču klīst runas, ka mīlestībā viņam tik labi neveicoties.

    Pērn maijā šlāgermūziķis sapņoja atvērt savu muzikālo kafejnīcu Pie Rikardiona Priekuļu novada Liepas pagastā. «Bagāts nekļūšu ar kafejnīcu, bet gribu foršu vietu savā dzimtajā Liepā, kur aicināšu dziedāt savus kolēģus. Nebūšu taču mūžam jauns un nedziedāšu kā lakstīgala, tāpēc ir jādomā, ko darīt arī vecumdienās,» pērn sacīja Rihards. Kad līdzekļi, lai maksātu celtniekiem, bija aptrūkušies, kafejnīcu mūziķis turpināja celt paša rokām.

    «Latvijā biznesa inkubatori šādus projektus finansiāli neatbalsta, tādēļ liku lietā gan paša uzkrātos līdzekļus, gan saņēmu atbalstu no ģimenes,» saka viņš. Tomēr Covid-19 kafejnīcas atklāšanas plānus lika pārcelt.

    «Šobrīd sokas labi, un aptuveni pēc diviem mēnešiem vērsim vaļā. Viss – no ēkas atrašanas līdz telpu remontam – man aizņēma divus gadus,» stāsta topošās kafejnīcas īpašnieks. Viņš plāno darboties, ņemot vērā valsts noteiktos ierobežojumus, un ir gatavs arī piedāvāt ēdienu līdzņemšanai.

    «Ēdienkartē nekā unikāla un inovatīva nebūs. Tradicionālie ēdieni – zupas, karbonādes un deserti, arī ātrās uzkodas – kebabi un burgeri. Ēdienkarti izstrādāju kopā ar pavāru, ņemot vērā manu mērķauditoriju un pasaules tendences,» teic Rihards.

    Viņš ir arī kaislīgs makšķernieks, un nākotnē plāno savus lomus ļaut nobaudīt arī kafejnīcas viesiem.

    «Ir gan jautājums, kā saķertās zivis oficiāli realizēt. To vēl līdz galam neesmu izpētījis,» atzīst viņš.

    Rikardions cer, ka pēc pandēmijas viņam klientu netrūks, jo daudzi ir noilgojušies pēc pusdienošanas ārpus mājas.

    «Novēroju, ka cilvēki pēdējā laikā vispār ir kļuvuši neapmierinātāki – tik ļoti viņus iespaido Covid-19,» atzīst mūziķis. PDz rīcībā šajā pavasarī nonākušas ziņas, ka pandēmija ietekmējusi arī Rikardiona privāto dzīvi. Runā, ka mūziķim esot krīze attiecībās ar jaunākā dēla māti Alīnu, ar kuru viņš bija kopā vairāk nekā trīs gadus. Vai tiešām dzīvespriecīgais un enerģiskais čalis ar akordeonu jau atkal ir brīvs? Uz to viņš atbildēja izvairīgi: «Privāto dzīvi nekomentēšu.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē