• Mielava meita salaulājas ar talantīgu režisoru

    Kāzas
    Gita Vīksne
    3. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marta Mielava un Toms Treinis.
    Foto: Instagram
    Marta Mielava un Toms Treinis.
    Kostīmu māksliniece, mūziķa Ainara Mielava meita pagājušajā nedēļā Torņakalna baznīcā mija laulības gredzenus ar Valmieras Drāmas teātra režisoru.

    «Marta un Toms svin mīlestību! No sirds sveicam!» pagājušajā piektdienā pavēstīja Valmieras Drāmas teātris. Dziedātāja Ainara Mielava meita Marta 29. jūlijā kļuva par Valmieras Drāmas teātra režisora Toma Treiņa sievu. Laulību ceremonija norisinājās Rīgas Lutera Evaņģēliski luteriskajā baznīcā, kur jauno pāri salaulāja mācītājs Linards Rozentāls. Īpašo brīdi klātienē piedzīvoja abu tuvinieki, arī līgavas brālis K. K. fon Stricka villas saimnieks Martiņš Mielavs un brālēns mūziķis Jānis Šipkēvics ar sievu Zani.

    Pēc tam jaunais pāris zaļā Volkswagen busiņā devās uz svinību vietu pie jūras, kur viesi tika cienāti ar uzkodām. Kāzu neformālā daļa bija ieturēta hipiju stilā. Lielajā dienā abi bija tērpušies baltā, un līgavas pušķis bija veidots no margrietiņām. Pēc kāzām līgava pieņēma vīra uzvārdu, un nu godājama par Martu Treini.

     

    Marta un Toms saderinājās šā gada 1. janvārī pēc četru gadu kopā būšanas. «Sajutām, ka tā ir jādara, citu izskaidrojumu vai attaisnojumu nav,» PDz toreiz sacīja Toms. Martai savulaik bija attiecības ar politiķes Sarmītes Ēlertes dēlu Krišu, un abiem ir astoņus gadus vecs dēls.

    Vairāk lasiet un skatiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē