• Meitenei ar pāršķelto mēli tagad ir elfa ausis. Tikai par 1000 eiro!

    Trakā pasaule
    Lauma Lapsa
    8. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Meitene a elfa ausīm
    Foto: No privātā arhīva
    Meitene a elfa ausīm
    TV šova «Lauku sēta» zvaigzne Sofija Valtere-Juščenko aizbraukusi uz Spānijas galvaspilsētu Madridi, kur tikusi pie elfa ausīm.

    Pirms dažiem mēnešiem Valtere-Juščenko  izveidoja tā dēvēto čūskas mēli, pāršķeļot mēli uz pusēm. Nu viņa īstenojusi citu ieceri, ko vēlējusies piepildīt piecus gadus, – tikusi pie elfa ausīm. Čūskas mēli var atkal sašūt kopā un atgūt tās dabisko formu, taču spicās ausis ir paliekoša pārvērtība.

    Sofija Valtere-Juščenko
    Sofija Valtere-Juščenko

    «Nepatīkami bija pirmās divas dienas, pēc tam sāpes mazinājās. Bīstami ir tas, ka ausis obligāti jātīra, lai neveidotos iekaisums,» pēc operācijas dzīvespriecīga jau ir dāma ar elfa asīm. Viņa atklāj, ka operācijas laikā pārkniebts auss skrimslis, kurš pēc tam, pamainot formu, sašūts kopā. «Mēles pāršķelšanas pēcoperācijas periods bija smagāks, toreiz neko nevarēju ieēst un kopt jutīgo vietu toreiz bija sarežģītāk.

    Tagad, lai remdētu sāpes, pietika ar divām ibumetīna tabletēm,»

    stāsta šovmene. Par dzirdi viņa nesūdzas. «Pirmajā dienā bungādiņā bija nedaudz ietecējušas asinis, bija sajūta – it kā ūdens ietecējis ausī. Pēc tam jau viss bija kārtībā.»

    Jauniete stāsta, ka šādas pārvērtības izmaksājušas 1000 eiro. Tos sakrāt par tetovētāju strādājošajai jaunietei nav bijis sarežģīti, jo viņa esot ļoti taupīga un savām izlolotajām iecerēm naudu krāj rūpīgi. Ar mediķu veikumu viņa ir apmierināta: «Esmu laimīga! Beidzot man ir ausis kā elfiņam. Tās dzīst ļoti labi. Vēl tikai nedaudz jāpagaida, kad no ausīm izņems diegus.» Viņa zina teikt, ka pilnībā ausis būs sadzijušas un atguvušas jutību pēc trim mēnešiem.

     

    No 26. aprīļa viņas vārds oficiāli ir nevis Sigita, bet Sofija. «Jau kopš bērnības gribēju citu vārdu. 30 gadus jutos tā, it kā man vispār nebūtu vārda. Jau iepriekš sadzīvē savu vārdu Sigita saīsināju uz Siga, tagad esmu to mainījusi. Par Sofiju kļuvu, jo mamma mani vienmēr uzteica par to, cik esmu gudra. Grieķu valodā sofi nozīmē gudrību. Manuprāt, Sofija Valtere-Jusčenko skan ļoti labi un pat grezni,» tā Sofija.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē