• No LNT sejas par bezpajumtnieku; kas noticis ar Ivo Goldmani?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Žurnāls Kas Jauns vēsta, ka bijušais TV moderators esot kļuvis par bezpajumtnieku un nakšņojot kādas Rīgas mikrorajona daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpā.

    Medijs vēsta, ka mājā, kurā nakšņo Goldmanis, atrodoties viņa mammas dzīvoklis. Viņa mamma dzīvoklī dēlu gan neielaižot, jo Ivo kopā ar kādu sievieti bieži lietojot alkoholiskos dzērienus.

    Aculiecinieki stāsta, ka Ivo ar sievieti regulāri guļ kāpņu telpā vai bērniņos. “Viņi kļuvuši par bezpajumtniekiem,” sacīts žurnālā.

    2019. gadā pirmo reizi izskanēja informācija, ka moderatora pienākumus LNT kanālā beigs pildīt Ivo Goldmanis. Tolaik viņš aģentūrai LETA sacīja, ka moderatora darbs medijā viņam nav bijis vienīgais, un TV ekrānos viņš parādījās ļoti reti. Līdztekus minētajam amatam viņš LNT veidojis ārzemju ziņas.

    Uzņēmuma vadības lēmums par LNT un TV3 apvienošanu, kā sacīja Goldmanis, neesot bijis pārsteigums. «Kad no janvāra beidzās dienas ziņas, tas bija signāls, ka ilgi neturpināsies šis pasākums. Ļoti daudzi apstākļi par to liecināja,» stāstīja Goldmanis.

    Viņš sacīja, ka šomēnes vēl turpinās darbu medijā, bet par turpmāko darbošanos tajā būs skaidrs vēlāk. «Šo mēnesi turpinu, tad skatīšos, kā beigsies kadru revīzijas politika. Ja būs piedāvājums turpināt, to apsvēršu,» teica Goldmanis.

    Pagājušajā gada sākumā izskanēja ziņas, ka Goldmanis un viņa sieva – grupas Dzelzs vilks solista Jura Kaukuļa māsa – noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu.

    «Jā, tāds fakts ir noticis,» tolaik PDz atklāja bijušais LNT ziņu moderators. Viņš ar sievu Daci Goldmani noslēdza laulāto mantisko attiecību līgumu. Tas notika neilgi pirms gadumijas – 2019. gada 30. decembrī. Laulības līgums, kurā minēts: «Laulātie apliecina, ka katra laulātā šķirtā manta ir tā kustamā un nekustamā manta, kas viņam piederēja pirms laulības noslēgšanas, kā arī visa tā manta, kuru konkrētais laulātais iegādājies laulības laikā.» Līgumā vēstīts, ka sieva ir īpašniece automašīnai BMW 525.

    «Ar Daci kopā esmu jau ļoti ilgi,» PDz sacīja Ivo.

    Populārās grupas Dzelzs vilks solista Jura Kaukuļa māsu Daci viņš apprecēja pirms 14 gadiem.

    Vaicāts, vai lēmums slēgt laulības līgumu saistīts ar to, ka nolēmuši turpmāk iet katrs savu ceļu, Ivo toreiz atbildēja: «Nē, mēs nešķiramies! Mums taču ir trīs bērni! Kas tad viņus audzinās – Puškins? Šajā lietā ir kāds cits aspekts, līdz kuram mēs vēl neesam nonākuši un cerams arī nenonāksim. Sīkāk komentēt šo visu šobrīd ir pārāk sarežģīti.»

    «Dace televīzijā nestrādā jau kādus septiņus gadus,» teica Goldmanis. Viņa darbu televīzijā savulaik nomainīja pret mājsaimnieces pienākumiem, vairāk laika veltot bērnu audzināšanai. Savukārt Ivo zaudēja darbu televīzijā, jo tika likvidēts LNT Ziņu dienests.

    «Tas nav skumji, varbūt pat labi, jo televīzija patlaban mainās. Tādas, kāda tā ir tagad, drīz vairs nebūs. Kurš gan grib skatīties tos milzīgos reklāmas blāķus? Nākotnē cilvēki skatīsies tikai to, ko gribēs, un tikai tad, kad gribēs,» skaidroja Ivo.

    Uz jautājumu, ko plāno darīt pēc darba zaudēšanas LNT, viņš pavēstīja: «Jau aptuveni desmit gadu man LNT nebija vienīgā darbavieta. Darbojos arī citos projektos. Mediju tirgus Latvijā ir tik neliels, ka, lai dzīvotu cilvēka cienīgu dzīvi, ar vienu darbavietu nepietiek. Darbu medijos esmu uzlicis uz pauzes. Cenšos saprast, ko gribētu darīt tālāk. Es nesteidzos,» 2020. gada sākumā sacīja Ivo.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē