• Mārtiņš Vilsons tieši un atklāti: atsakos filmēties Krievijā!

    Karš
    Evija Kalnbērza
    7. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārtiņš Vilsons.
    Foto: F64
    Mārtiņš Vilsons.
    Asa vārdu apmaiņa izvērtās latviešu aktierim Mārtiņam Vilsonam un viņa kino aģentei Krievijā. Pēc tās Latvijas un Krievijas kino zvaigzne paziņoja, lai viņa vārdu uz visiem laikiem izsvītro no aktieru aģentūras.

    Mārtiņš Vilsons ir viens no populārākajiem latviešu aktieriem Krievijā. Stalto latvieti tur iemīļoja jau 1983. gadā pēc filmas «Mirāža», un kopš tā laika Vilsons regulāri saņēma piedāvājumus filmēties, tika aicināts uz kinofestivāliem un sarunu šoviem.

    Aktieris nekad nav slēpis, ka tā ir nozīmīga daļa no viņa radošās dzīves, ka viņš mīl krievu valodu un runā bez akcenta, tāpēc savulaik bieži izvēlēts lomām seriālos.  Tomēr traģiskie notikumi Ukrainā viņam likuši pieņemt smagu lēmumu – atteikties no gadiem ilgi Krievijā veidotās karjeras.

    Punktu visam pielicis viņa kinoaģentes Annas Holmovskas paustais par Krievijas un Ukrainas karu. Viņa visā vaino Rietumus, kas gribot iznīcināt Krieviju, nosoda sankcijas un apelē pie notikumiem Donbasā.

    «Mēs esam atbildīgi par savu valsti, mēs esam tās pilsoņi! Tikai mēs tagad varam atbalstīt savas valsts vadību šajā šausmīgajā un sarežģītajā situācijā, kādā ir Krievija,» savā publiskajā uzrunā tautiešiem pauda Holmovska. Šie vārdi sadusmoja Vilsonu. «Es jūs lūdzu – uz visiem laikiem izsvītrojiet mani no savas aktieru aģentūras.

    Nevaru un negribu strādāt ar cilvēkiem, kuri atbalsta kara noziedznieka Putina rīcību. Paldies Dievam, zinu, ka ne visi krievi ir tik pārliecināti kā jūs,» paziņoja latvietis.

    Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Mārtiņš apstiprināja: «Kategoriski atsakos sadarboties ar Krieviju! Liela daļa cilvēku tur ir nozombēti, un viņi savukārt uzskata, ka mēs esam nozombēti ar informāciju, kas nāk no Rietumiem. Ir cilvēki, kas par Putinu stāv un krīt, bet es tas nebūšu. Pateicu savai vienīgajai aģentei, ka nevēlos sadarboties ar tādiem kā viņa. Ceru, pienāks laiks, kad Putina vairs nebūs un būs citas iespējas. Es jau sen esmu domājis, ka nespēju pieņemt to, kas notiek Krievijas valdībā.»

    Kā citas slavenības reaģējušas uz karu Ukrainā, lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Aktieris Mārtiņš Vilsons paziņo: «Atsakos filmēties Krievijā!»
    • Cik grezni Latvijā dzīvo krievu miljardieris Avens?  Viņam atņemts Triju zvaigžņu ordenis. "Jūtos pazemots!" 
    • Par Repšes meitas kāzām nezināja neviens. Madara atzīstas: «Nepateicu pat tētim!»
    • Ar pajūgu uz teātri. Egonam Dombrovskim 50!
    Privātā Dzīve nr10

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē