• Mārtiņš Sesks pārcēlies uz Rīgu: Liepājā apgrūtinoši bija tas, ka daudzi mani pazīst

    Aizraujoši
    Evija Kalnbērza
    8. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Autosportists, bijušā Liepājas mēra Ulda Seska dēls Mārtiņš Sesks šoruden kļuvis par pilna laika studentu un sācis patstāvīgu dzīvi Rīgā.

    Pagājušā gada Eiropas čempions autorallijā Mārtiņš Nikijs Sesks nupat nosvinēja divdesmito dzimšanas dienu. Septembra vidū PDz viņu sastapa Rīgā, un Mārtiņš atklāja, ka pārcēlies no Liepājas uz dzīvi galvaspilsētā. Šoruden viņš sāka sabiedrisko attiecību studijas Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā RISEBA.

    «Pabeidzu Liepājas 1. ģimnāziju un biju noguris no nemitīgas autosporta un mācību apvienošanas. Iestājos RISEBA tālmācības programmā, lai studētu biznesa psiholoģiju. Tomēr sapratu, ka ir diezgan grūti sevi piespiest mācīties. Tā kā autosporta aktivitātes lielākoties notiek vasarā, nolēmu pamēģināt, kā tas ir – studēt klātienē,» atzina viņš.  

    Vaicāts, kādēļ izvēlējās studēt tieši sabiedriskās attiecības, autosportists sacīja: «Man patīk un interesē komunikācija ar cilvēkiem. Tā ir arī atslodze no sporta. Uzskatu, ka arī sportistam jāprot runāt, uzstāties un komunicēt ar medijiem.»

    Ulda Seska dēls ar jauno dzīvi galvaspilsētā ir apmierināts. «Rīgā dzīvoju viens nelielā dzīvoklītī.

    Savā ziņā Liepājā nedaudz apgrūtinoši bija tas, ka daudzi mani pazīst.

    Rīgā no šādas uzmanības varu paslēpties un būt vienkārši students. Turklāt mani neviens augstskolā neasociē ar autosportistu, bet gan uztver tikai kā kursabiedru,» pauda Mārtiņš Nikijs.

    Autosportista draudzene gan palikusi Liepājā. Žanete patlaban studē medicīnu Rīgas Stradiņa universitātes Liepājas filiālē. «Domāja, ar mani kā ar sportistu sadzīvot ir grūti. Divas nedēļas esmu sacensībās, neilgu laiku mājās, tad atkal augstskolā. Būt kopā ilgāk par dažām dienām ir tikpat kā neiespējami. Tāpēc katra mūsu tikšanās ir kā mazi svētki,» neslēpa viņš. Viena no tādām reizēm bija grupas Bi-2 koncerta kopējs apmeklējums Liepājā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē