• Martins Dukurs kopā ar ģimeni atpūšas Turcijā

    Atpūta
    Gita Vīksne
    30. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, INSTAGRAM
    «Katru gadu cenšamies marta beigās kaut kur aizbraukt, jo sezonas beigas Martinam ir jāatzīmē,» pēc ģimenes ceļojuma uz Turciju stāsta pasaules titulētākā skeletonista dzīvesbiedre.

    «Sezona mazliet ieilga, aprīļa sākumā Martins vēl devās trenēties uz Sočiem, un es aizbraucu līdzi, tāpēc ikgadējais ceļojums mazliet aizkavējās. Ņemot vērā Covid-19 notikumus, šogad nekur tālu arī netēmējām, tāpēc atpūtai izvēlējāmies Turciju,» PDz atzīst Martina Dukura dzīvesbiedre kosmētiķe Jana Krūmiņa.

    Līdzi tika ņemtas arī abas meitas Marta un Magda. «Par drošību lidostās ir padomāts. Testi gan, manuprāt, ir jāveic nedaudz par biežu – 75 stundas līdz lidojumam un tad uzreiz pēc tā. Bet izvēles iespēju nav,» tā Jana.

    Visu ceļojuma laiku Dukuri pavadījuši viesnīcas teritorijā.

    «Tika piedāvātas vairākas ekskursijas, bet mēs tās neizmantojām, jo Turcijā līdz 17. maijam viss ir slēgts. Viesnīcā Covid-19 ierobežojumus izjutām mazliet – nenotika vakara tradicionālie šovi, bet kopumā sūdzēties par Turcijas servisu noteikti nevaram. Viesnīcas teritorijā maskas nebija jānēsā, varēja apmeklēt trenažieru zāli, jogas un ūdens nodarbības, kā arī dažādas aktivitātes bērniem,» par atpūtu stāsta Jana.

    Viņa zina teikt, ka viss viesnīcas apkalpojošais personāls bijis potēts pret Covid-19. «Mēs arī esam vakcinējušies, bet tāpat iegādājāmies apdrošināšanu, tad, ja saslimtu ar vīrusu, tiktu segta mūsu ārstēšanās. Apdrošināšana segtu arī izdevumus, kas rastos, ja Covid-19 dēļ mums būtu ilgāk jāuzturas Turcijā. Taču nu jau esam atgriezušies Latvijā, ievērojam desmit dienu pašizolāciju,» atzīst Jana.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē