• «Man pietiek. Es pārvācos!» Sabiedrības dāma Olga Krūze bēg no Rīgas

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    1. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Olga Krūze
    Foto: F64
    Olga Krūze
    Modes zīmola «Lazy Francis» dizaineres Olgas Krūzes ikdienu ilgu laiku maitāja Rīgā populārs kokteiļbārs, tāpēc viņa aizbēgusi no pilsētas centra.

    Vairākas dienas nedēļā Olgas mājvieta Rīgas centrā pārvēršas par ļoti neomulīgu vietu. Dzīvoklī Blaumaņa ielā dzirdami neizturami trokšņi, kas sākas vakarā un ilgst līdz rīta gaismai. «Tā ir cilvēku aurošana, dziedāšana, glāžu plēšana,» PDz teic Krūze. Viņa vairākkārt saukusi Rīgas pilsētas pašvaldības policiju, kas dažreiz ieradusies un aizrādījusi trokšņotājiem, bet dažkārt paudusi neizpratni par Olgas sūdzībām. «Esmu sūtījusi policijai video, kur redzams, ka bāra apmeklētāji auro, bet viņi nereaģē,» saka Olga.

    Kad nakts murgs esot galā un uzaust saule, apkaimes iedzīvotāji dodas savās ikdienas gaitās un jau pie ārdurvīm redz atbaidošu ainu – trotuāru klājot stikli un vēmekļi. Krūze atklāj – vistrakāk esot brīvdienu rītos, kad viņa dodas pastaigā ar suni – skaistajā Blaumaņa ielā mētājas atkritumi, miskastes esot pārbāztas. Reiz šāda pastaiga Olgas sunim beigusies gaužām bēdīgi.

    «Suns sagrieza ķepu uz stikla lauskas. Ārstēšanās izdevumi bija 300 eiro,» atklāj Krūze.

    «Nākamajā pirmdienā pārceļos. Lai cik ļoti man patiktu centrs, es šo visu vairs nevaru izturēt. Problēmas šajā ielā ir, kopš te parādījās bārs. Esmu rakstījusi Rīgas mēram Mārtiņam Staķim, un, agrāk par dažādām nekārtībām no viņa saņēmu atbildes, taču tagad vairs ne, lai gan viņam pašam turpat blakus pieder kafejnīca,» saka Olga. Viņa pārcelsies uz Mārupi, un abām ar meitu vajadzēs mainīt ierasto dzīves ritmu. «Bērnam skola ir centrā, un līdz tai ar kājām bija jāiet tikai 15 minūtes. Tas bija ērti. Tagad būs jāved uz skolu no Mārupes,» nopūšas Krūze.

    «Ar šo nepatīkamo situāciju cīnos jau pārāk ilgi, rezultātu nav. Esmu strupceļā,» saka viņa. «Kaimiņi saka: «Ko tu cīnies? Tas ir bezjēdzīgi. Mēs arī mēģinājām, bet neko nepanācām.»

    Esmu gājusi cilvēcīgi aprunāties ar bāra īpašniekiem, bet viņi nekādu risinājumu nepiedāvā,»

    teic Krūze un piebilst – īpašnieki nekad neaizrādot saviem klientiem nedz par trokšņošanu, nedz apkārtnes piesārņošanu. «Arī mana paziņa kādreiz dzīvoja Blaumaņa ielā, bet neizturēja un pārvācās. Tagad prom dodos es. Atsakos dzīvot šādā bardakā,» tā Olga.

     

    Kā citas sabiedrībā zināmas dāmas saka par šīs vasaras trakajām ballītēm Rīgas centrā, lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!  

    • Guntim Skrastiņam mīļie sagādājuši dāvanu.  Viņa draugs Lembergs atklāj: Arī šogad svinēsim Gunta dzimšanas dienu.
    • Meijera atraitne atzīstas: Joprojām nespēju klausīties viņa dziesmas. Gadu pēc mūziķa nāves kapos notiek trakas lietas.
    • Kā Levits iepirkās pirms svētkiem.
    • Vijai Vētrai nedod dzīvoklīti Vecrīgā. Pirms 100. jubilejas izplēn sapnis atgriezties dzimtenē.
    • Psiholoģe Bērziņa ar bērniem sāk jaunu dzīvi Tenerifē.
    • Modele Kubasova nopirkusi villu Bali.
    • Valters apprecas trešo reizi.  Meita par liecinieci!
    Privātā Dzīve nr26

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē