• Mākslas centra Zuzeum direktore Agnese Kleina apprecējusies ar kinoblogeri

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    16. novembris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook (Benji Knewman)
    Jaunā mākslas centra Zuzeum direktore un grāmatžurnāla Benji Knewman izdevēja līdz šim par savu privāto dzīvi ir klusējusi, bet nupat intervijā žurnālam Santa atklāja – viņa ir apprecējusies ar vienu no Kino kulta un Spektra dibinātājiem.

    Agnese Kleina līdz šim par savu privāto dzīvi runāja izvairīgi, saviesīgus pasākumus lielākoties apmeklēja viena, tādēļ tikai retais zināja, ka Agnese nu ir precēta sieviete. Intervijā žurnāla Santa novembra numurā Agnese atklāj – viņas vīrs ir viens no kinoprojektu Kino kults un Spektrs dibinātājiem, zinošs kinoblogeris Sergejs Musatovs.

    Uz jautājumu, kāpēc līdz šim veiksmīgi izvairījusies no jautājumiem par savu privāto dzīvi, Agnese saka: «Pamatā tāpēc, ka divu cilvēku attiecības attiecas tikai uz šiem diviem cilvēkiem, es tās vienkārši novērtēju. Un priecājos, ka man nevajag rīkot draudzeņu vakarus, lai izstāstītu par to, kā mani mājās nesaprot.

    Ja godīgi, es arī nekad neesmu sapratusi, kāpēc citi publiski stāsta par savām attiecībām.

    Vai tā ir vēlme citiem parādīt, ka man ir, bet jums nav? Vēlme pašam sev kaut ko apliecināt?» Agnese atzīst, ka pašizolācijā pavadītais laiks viņas attiecības ar vīru tikai uzlabojis. «Kad visi vairākus mēnešus sēdēja mājās, arī mēs ar Sergeju bijām mājās divatā un tik ļoti novērtējām, ka viens otram neapnīkam. Mums vienkārši kopā ir interesanti. Un mums nevajag rozā lietiņas, pārsietas ar zelta lentīti. Mums vajag tās savējās.»

    Iepriekš Agnesi ilgus gadus vienoja attiecības ar futbolistu Intaru Kirhneru. Pēcāk viņa sabiedrībā izgāja arī ar žurnālistu Edgaru Raginski.

    1 komentārs

    Diana Mikelsone
    Ka Linda jeb citas sievietes var pazit virieti,kurs dzives laika ir iemacijies but gan "Macho" ,gan stiprais virietis ,gan dzives balsts? Lai tadu pazitu ,ir jastude psichologija ,jasavac vina GIMENES ANAMNEZE jeb biografija ,kuru vins pats labpratigi izstasta.Sie cilveki ir psihopati jeb sodien tos apzime ar specialu terminu Personibas traucejumu robezlinija ! Sie cilveki zina savas garigas problemas un tas vini nespej mainit tik izmanto savas zinasanas ,lai izmantotu citus vai citas. Jus domajat ,ka mes cita citu pazistam?

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē