• Maija Armaņeva nopērk virtuālo kleitu – 49 dolāri par tukšu gaisu

    Stils
    4. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO INSTAGRAM
    Attālinātās mācības un sapulces, virtuālās ballītes un pat operas apmeklējums pie datora ir pandēmijas laika ikdiena. Nu šim sarakstam pievienojušās arī virtuālās drēbes.

    «Es iegādājos virtuālu kleitu! Tā ir ciparu formātā, un dizainers man to uzvilka mugurā fotogrāfijā,» atrādot savu jauno pirkumu, stāsta blogere un stiliste Maija Armaņeva. Viss noticis gluži kā pasakā par kailo karali. Armaņeva noskatījusi internetā savu ideālo tērpu un samaksājusi par to. Pēc tam viņa nosūtīja savu foto apakšveļā un jau pēc pāris dienām saņēma foto, kur viņai mugurā ir kārotā kleita.

    «Šādu tērpu gan pagaidām nevar izmantot videozvanā, piemēram, Zoom sanāksmēs. Taču domāju, ka drīzumā būs iespējams arī tas,» PDz teic Maija. Šis tehnoloģiskais brīnums radīts jau pirms pāris gadiem. Tomēr uzplaukumu digitālā mode piedzīvoja tikai tagad – pandēmijā, kad modes dāmām pucēties gribas, bet iespēju piemērīt pirms iegādes tērpu un – vēl jo vairāk – atrādīt to dzīvē ir gaužam maz.

    Maija zina stāstīt, ka pērn virtuālo tērpu pārdošanas apjomi pasaulē jau pārsnieguši 50 miljonus ASV dolāru.

    «Šo iespēju aktīvi izmanto tehnoloģiski attīstītajās Āzijas valstīs. Piemēram, veikalu virtuālajos spoguļos var pielaikot veikalā nopērkamās drēbes, tās pat nevelkot mugurā. Domāju, drīz tā būs arī Eiropā,» cer Maija.

    «Šobrīd tas lielākoties domāts sabiedrībā zināmiem ļaudīm, kas daudz darbojas virtuālajā vidē. Ļoti ērts risinājums, lai dažādotu savu izskatu. Nav jāskrien meklēt reālas drēbes – nopērc virtuālo kleitu, un tā vienmēr derēs ideāli. Bieži slavenības uzvelk kleitu tikai vienu reizi, un tad tā vienkārši aizņem vietu skapī. Šis ir solis pretī ilgtspējīgākai modei,» uzskata Armaņeva.

    Maija zīmola Tribute virtuālo kleitu nopirka par 49 dolāriem. Tās struktūra atgādina plūstošu ūdeni, un piemērīt šādu futūristisku audumu viņai allaž ir kārojies. «Jā, šī kleita ir vienai publikācijai sociālajos tīklos, un man tā ir izklaide. Esmu stiliste un modes influencere, tādēļ man jābūt soli priekšā citiem, jārāda vietējam tirgum alternatīvās iespējas. Latvijā vēl nevienam ko tādu neesmu redzējusi,» palepojas viņa un jau plāno iegādāties vēl kādu digitālu tērpu. Viņa uzskata, ka 50 dolāri ir atbilstoša maksa šādam tērpam.

    «Ja pelna ar Instagram, tad ir arī izdevumi imidža uzturēšanai,» skaidro Armaņeva.

    Blogere atzīst: virtuālās pasaules sniegtās iespējas viņa tagad izmanto gan darbā, gan mācībās, gan nodarbojoties ar fitnesu un iepērkoties. Tādēļ priecājas, ka var saglabāt saikni ar reālo pasauli, apmeklējot nesen atvērtās restorānu terases. «Tas ir pirmais pozitīvais notikums šajā situācijā. Tagad arī pie dabas ar mūsu jauno sunīti Fargo pavadu krietni vairāk laika. Ja vēl nesen man ikdienā nebija motivācijas doties uz mežu vai pie jūras, tad tagad to daru arī darbdienās,» teic viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē