• Magonei neizdodas vienoties ar Venti par dēla uzvārda maiņu

    Uzvārda maiņa
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pati laimīgi tikusi vaļā no kopš bērnības nīsta neskanīgā uzvārda «Burka», viena no zināmākajām Latvijas lauku saimniecēm, dzejniece Magone Liedeskalna nolēmusi beidzot atrisināt arī sen sasāpējušo jautājumu saistībā ar dēla Raimonda uzvārdu – sakārtot visus dokumentus, puikam būtu tēva uzvārds Vītols.

    Pagājušajā vasarā Magone puslīdz sekmīgi mēģināja izlīdzināt saspēlētās attiecības dēla tēvu Venti, kam par lieciniekiem kļuva arī STV Pirmā! realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» skatītāji.

    Jau tad tika ievadītas uzvārda jautājumā, taču, kā jau tas ar Magones vīriešiem gadās, izrādās, ka līdz šim brīdim nekas šai lietā uz priekšu nav pavirzījies, tāpēc ir saņēmusies piezvanīt Ventim.

    Taču saruna šoreiz nevedas tā, kā Magone varbūt bija cerējusi. Konstruktīvas attieksmes vietā Ventis atkal sāk bijušajai pārmest, ka viņa it kā liekot šķēršļus tēva un dēla kontaktam. Tas nu gan nekādi nav taisnība – Ventis drīkstot satikt dēlu, cik vien vēlas.

    Problēma ir citur – abi bijušie mīlas balodīši dzīvo viens no otra diezgan tālu, un iespējas mērot šo ceļa gabalu arī ir ierobežotas.

    «Ja Ventis grib atjaunot attiecības ar dēlu, viņam pašam aktīvāk jāizrāda iniciatīva, jāmeklē iespējas, nevis jāgaida, kad Raimonds pats piezvanīs vai mēs uz Kandavu pie viņa vienmēr brauksim. «Avotiņos» es viņu izguldīt un izmitināt nevaru. Te var vēl Žanis uzrasties ar lielo dunci, un arī visām bērnu aizsardzības iestādēm būtu iebildumi, ja mājās nakšņos nepiederošs vīrietis. Braukt pie viņa – man nav ne tiesību, ne mašīnas, ne naudas benzīnam. Man galu galā ir vēl citi bērni.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē