• Magone šokā par jaunajiem rēķiniem: Varu vēl pati čiekurus salasīt

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šīs ziemas skarbā realitāte ar cenu kāpumu un vairākkārt pieaugušajiem pakalpojumu rēķiniem nonākusi arī līdz Sinoles pagasta «Avotiņu» mājām, kur apņēmīgi saimnieko dzejniece un raidījuma “Slavenības. Bez filtra” varone Magone Liedeskalna.

    Lai arī pati saimniece atzīst, ka lauku ļaudis šoreiz ir mazliet vieglākā situācijā, jo nav tik ļoti atkarīgi no komunālajiem dienestiem un to cenām, krietni pieaugušais elektrības rēķins nav patīkami jaunumi. Turklāt izrādās, ka Magonei bija aizmirsies samaksāt par iepriekšējo mēnesi, un nu ir pierēķināti arī soda procenti.

    «Es vispār nesaprotu, uz kurieni tā pasaule virzās, vai ir kādi griesti, līdz kuriem vispār ir iespējams cenas celt. Kas būs tālāk – cik par elektrību maksās mani bērni un mazbērni? 200 eiro mēnesī? Vai 500? Es vēlreiz no sirds atkārtoju, cik laimīga esmu, ka dzīvoju laukos – malka man ir nopirkta, varu vēl pati čiekurus salasīt, veco bērzu nokurināt, vēl kaut ko, un būs mums siltums bez tām vājprātīgajām naudām. Tāpat pagrabā un kūtī šis tas ir. Tagad jau, ja aiziet uz veikalu, 25 eiro nav, un nevar saprast – par ko? Tas, ka par jaunām kleitām un kosmētiku būs jāaizmirst, ir skaidrs pats par sevi.»

    Magones vistu kūts vadonim gan laikam klāsies vēl plānāk – izskatās, ka viņš jau ir nolūkots zupai. Vairāk par Magones izdzīvošanas padomiem krīzes apstākļos uzzināsit, noskatoties šo video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē