• Madara Raabes un Jāņa Sniedzāna nejēdzīgākie pirkumi

    Iepirkšanās
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Katram dažkārt ir gadījies iegādāties lietas, kuras tajā brīdī šķiet ļoti iekārojamas un vajadzīgas, bet vēlāk izrādās, ka tiek lietotas maz vai nemaz. Arī Madara Raabe un Jānis Sniedzāns nemaz neslēpj, ka šādi pirkumi bijuši arī viņu ģimenē.

    Kā “STV Pirmā!” šovam “Mīla burbulī” atklāj Madara, lieta, kas viņas virtuvē nav izmantota ne reizi, ir interesanta ledusskapja papildfunkcija – iespēja ieliet atdzesētu sulu, neatverot skapja durvis. Minimāls pielietojums bijis arī ūdens aparātam ar uzkarsēšanas funkciju.

    Savukārt Jāņa lielākās «mirkļa vājības» saistās ar lielajiem aktīvas sportošanas plāniem, no kuriem pagaidām izdevies realizēt tikai pirmo punktu – inventāra iegādi.

    Sniega dēlis šosezon ticis lietos veselas trīs reizes, un tas jau esot neredzēti daudz. Iegādājoties slidas, Jānis domājis, ka nu tik slidos katru dienu, bet šoziem to darīt sanācis tieši vienu reizi. Savdabīgs rekords šai ziņā gan pieder “katra kārtīga letiņu džeka simbolam” – hokeja nūjai, kurai pildīt savu varonīgo misiju ledus laukumā pagaidām nav izdevies vispār.

    Bet kura lieta toties Madaras un Jāņa mājās tiek lietota regulāri ik dienas jau gadu gadiem – to uzzināsit, noskatoties šo video!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē