• Lolitas Novikovas kardinālās pārmaiņas: Uz ielas mani vairs neatpazīst

    Pārmaiņas
    Evija Kalnbērza
    5. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lolita Novikova
    Melnie garie mati bija roka dumpinieces Lolas firmas zīme daudzus gadus. Nupat viņa ļāvusies kardinālām pārmaiņām.

    «Pēc ziemas smaguma un visas šīs pandēmijas gribējās kaut ko nopietni mainīt,» PDz atzīstas Lolita Novikova. No tempermentīgas melnmates viņa kļuvusi par košu un sievišķīgu blondīni.

    «Uz ielas cilvēki mani tagad uzreiz vairs neatpazīst. Paziņas sākumā cītīgi ieskatās un tikai tad sveicina. Par laimi, mazmeitiņa Olīvija uz maniem jaunajiem matiem nereaģē, viņa jūt mani pašu. Viņai ir svarīgi mani dzirdēt un kopā spēlēties. Meita Rebeka gan par manām parvērtībām sākumā klusēja, bet tad pateica: «Nav slikti!» Meita saka – es nekad nebūšu blondīne! Bet es viņai mācu – nekad nesaki nekad! Arī pati šo vārdu nelietoju,» teic Lolita.

    Ceļš līdz jaunajam tēlam nebija nemaz tik ātrs. Uz salonu Marvins Lola gājusi divas reizes. «Pirmajā reizē ar īpašiem līdzekļiem no maniem matiem noņēma melno krāsu, un tie kļuva spilgti oranži,» pārvērtību sākumu atceras viņa.

     

    «Nākamajā reizē matus arī apgriezu. Sākumā man bija ļoti žēl atteikties no matu garuma. Biju plānojusi, ka saīsināšu tos pa pieciem centimetriem, bet meistare nedaudz aizrāvās,» stāsta dziedātāja. «Bija domāts, ka gala rezultātā mati būs blondi, bet tie sanāca trīs toņos. Procesā tika izmantoti dažādi saudzējoši līdzekļi, lai tie izskatītos veseli.»

    Kad jaunais matu griezums un krāsojums bija pabeigts, dziedātāja pati sevi spogulī neatpazinusi.

    Pagājušas vairākas dienas, līdz pieņēmusi jauno izskatu. «Sākumā man pat bija neliela depresija, bet nu jau patīk. Esmu apradusi,» atzīstas viņa.

    Dziedātāja stāsta – zeltainā medus toņa dēļ būs jāmainat krāsu palete garderobē. «Izcilāju visus savus krājumus, un biju jau piemirsusi, ka man ir pilnīgi jauns zaļš bikškostīms. Tas pie jaunajiem matiem piestāv lieliski. Taču sarkanās un melnās drēbes, kas kopā ar melnajiem, garajiem matiem bija gluži vai mana firmas zīme, vairs nepiestāv…» secināja Lolita. Taču viņa neskumst: «Jau ilgāku laiku man labāk patīk košie un gaišie toņi. Iespējams, kopš mazmeitiņas piedzimšanas esmu iekšēji mainījusies.»

    Pārvērtības vēl nav novērtējis viņai kāds ļoti īpašs cilvēks. «Mani jaunajā tēlā vēl nav redzējis mans draugs, kas dzīvo Šveicē. Zinu tikai to, ka viņam nepatiktu, ja es matus būtu nogriezusi pavisam īsus,» teic Lolita.

    Efektīgas blondīnes ampluā Lolita jau drīz būs redzama topošajā Gaita Lazdāna projektā Brīvo balsu koris, kur dziesmu Mirdzēt vai dzist izpilda vairāki populāri dziedātāji un dziedošie aktieri.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē