• Linda Mūrniece: Nepalieciet attiecībās, kurās nejūtaties labi tāpēc vien, ka baidāties palikt vienas

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Mārtiņš Zilgalvis (F64)
    Uzņēmējai un bijušajai politiķei Lindai Mūrniecei ir visai spilgta biogrāfija gan karjeras, gan privātās dzīves notikumu ziņā, un arī šķiršanās sāpes viņai nav svešas.

    Tomēr Linda vienmēr ir spējusi saņemties, neieslīgt grūtsirdībā un iet uz priekšu. Slavenību portāla 1188 Play jaunajā šovā “Iečeko slavenību” Linda dalās ar padomiem citām sievietēm, kuras varbūt šobrīd iet cauri skaudrajam izvēles un izšķiršanās posmam.

    “Pirmā lieta, ko vienmēr saku sievietēm – nepalieciet attiecībās, kurās nejūtaties labi tāpēc vien, ka baidāties palikt vienas.

    Tā ir ļoti tipiska kļūda, jo vairums sieviešu baidās .. bet nevajag! Otrais ieteikums – ja jūs māc šķiršanās skumjas, ejiet ārā, ejiet cilvēkos! Nepalieciet mājās asarās un grūtsirdībā.

    Ejiet pie draugiem, uz pasākumiem, sportot – jebkur, “uzbūvējiet sevi no jauna”. Man pašai ar to nav gājis viegli – es īsti nemāku “izbaudīt vienatni”, tomēr tas ir pareizais ceļš.”

    Tāpat viņa aicina nemeklēt ieganstus vai vainot kādu, jo tikai katra paša rokās ir izvēle – ieslīgt grūtsirdībā vai tomēr doties uz priekšu.

    Runājot par sajūtām pēc šķiršanās, Linda velk paralēles ar dubļos iestigušu mašīnu – “ir jādomā, kā mašīnu izstumt no dubļiem, nevis meklē vainīgos, kas viņu tur iegrūda.”

    “Es apzināti sataisu grafiku, ko es darīšu, lai man nav laika skumt par vientulību. Tā vienatne un vientulība manā gadījumā bieži ir pārklājusies. Es to nekad neesmu izbaudījusī, tāpēc priecājos, ka tas posms man ir aiz muguras.” Nosaka Linda Mūrniece.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē