• Linda Mūrniece beidzot atradusi savu īsto mīlestību – pazīstami jau 7 gadus

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Linda Mūrniece ir stipra sieviete, daudz sasniegusi un daudziem bijusi par iedvesmu, taču personīgajā dzīvē gan viņai ir gājis “kā pa celmiem”.

    Viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas,” viņa Valdim Melderim atzinusi, ka beidzot ir kopā ar savu īsto mīlestību.

    Linda ar Edgaru ir pazīstami jau septiņus gadus, ik pa laikam uzplaiksnījusi sajūta, ka draudzīgās attiecības varētu kļūt par ko vairāk, taču, gandrīz kā filmās, vienmēr gadījušies kādi neparedzēti šķēršļi, kas nav ļāvuši attiecībām attīstīties – līdz pat tādām liktenīgām nejaušībām, kā izjukušas vakariņas vai nokavēta lidmašīna.

    Lindai Mūrniecei līdz šim ir bijušas trīs laulības – divas ilgas un nopietnas, un viena “spontānā ideja”, kam beigas pienāca jau pēc mēneša. Laiku pa laikam Linda arī nav kautrējusies paust savas ļoti personīgās pārdomas sociālajos tīklos, par ko saņēmusi ne mazumu nosodījuma, taču, kā raidījumā atzīmē Valdis Melderis, sievietes vaļsirdīgā atklātība radījusi viņai arī “fanu klubiņu”, kas no sirds jūt līdzi un vēl, lai beidzot viss izdotos.

    Zemāk skaties «1188 Play» video, kurā Valda Meldera rubrikā “Kad satiekas Viņš un Viņa” Mūrniece pastāsta par savām jaunajām attiecībām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē