• Liepiņa par dziedāšanu Šlesera kongresā: Pārējie lai klausās Samantu Tīnu

    Politika
    Evija Kalnbērza
    3. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Bijusī Saeimas deputāte par savu apņemšanos atgriezties politikā paziņoja visnotaļ neparasti – ar dziesmu.

    Uzņēmēja Linda Liepiņa politikā ienāca kā KPV LV pārstāve, taču vēlāk no frakcijas izstājās, bet pērn rudenī nolika Saeimas deputāta mandātu. Tagad viņa ir gatava atgriezties.

    Partijas Latvija pirmajā vietā dibināšanas kongresā Linda uzstājās ar emocionālu runu, kuras noslēgumā bez muzikālā pavadījuma izpildīja visnotaļ garu dziesminieka, grupas Akcents dalībnieka Valda Ābola dziesmu Es esmu brīvs.

    Tā esot viņas ģimenei nozīmīga kompozīcija, ko ieviesis tuvs draugs – pasaules apceļotājs nelaiķis Jānis Vaišļa. Daudzi bija pārsteigti par Liepiņas performanci, un vēl vairākas dienas sociālajos tīklos tika apspriests uzņēmējas nepārliecinošais vokāls.

    «Ja esmu uz lielās skatuves, ja man blakus stāv oligarhs, ja par šo dziedājumu runās puse Latvijas, tad šādu izdevību palaist garām būtu muļķīgi,» PDz sacīja Linda.

    «Visi bija pārsteigti! Uzskatu: lai nodotu savu vēstījumu mērķauditorijai, politiķiem būtu ne tikai jādzied, bet jādara arī daudz kas cits. Man ir pilnīgi vienalga, ko domā cilvēki, kuru viedoklis man nav svarīgs.

    Es dziedu sev un cilvēkiem, kuri to grib dzirdēt. Pārējie lai klausās Samantu Tīnu vai Džo Kokeru.

    Man šī ir kas vairāk nekā vienkārši dziesma – tā ir manas ģimenes himna. Man tiek pārmests, ka dziedu ar nepareiziem vārdiem, bet mūsu ģimenē šo dziesmu dzied tieši tā,» pauda viņa.

    «Latviešiem ar dziedāšanu ir īpašas attiecības. Mana omīte dziedāja, darot jebkuru darbu, tāpat arī mana mamma. Es tā tiku audzināta. No viņām man arī šis dziedāšanas gēns. Esmu dziedājusi skolas korī no pirmās klases un visos ģimenes svētkos,» uzsvēra Liepiņa.

    «Dziesma mani izvilka arī laikā, kad biju Saeimā, īpaši pēdējos mēnešus. Kad kļuva pretīgi klausīties, ko citi no tribīnes runā, uzliku austiņas un klausījos Raimonda Paula dziesmas. Paldies viņam!» – tā Linda.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē