• Liene Ušakova tikusi apkrāpta «Tinderī»: Viņš ir sāpinājis ļoti daudzas sievietes

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Neraugoties uz rūgto attiecību pieredzi ar internetā iepazīto vīrieti, kurš izrādījās brunču mednieks, Liene Ušakova Tinder atzīst par gana labu vietu, kur darbā aizņemtiem cilvēkiem atrast savu otro pusīti. Viņai ir labi zināmi daudzi pāri, kuri apprecējušies vai izveidojuši attiecības tur satiktu partneri.

    Sarunā ar portālu «1188 Play Liene» arī smaidot piebilst, ka viņai droši vien vēl ilgi daudzi atgādinās par skaļi izskanējušo gadījumu ar «Tinder» satikto krāpnieku.

    «Tāds diemžēl tiešām bija. Taču ne par vienu vīrieti, ar kuru esmu satikusies vai veidojusi attiecības, es negribu teikt neko sliktu – galu galā darīju to pēc savas pašas izvēles. Taču tici, ka dieviņš nav mazais bērns un galu galā saliks visu pa vietām. Arī šis cilvēks – viņš ir sāpinājis ļoti daudzas sievietes, ne tikai mani, un, ja vēl nav saņēmis pēc nopelniem, tad kaut kad dzīvē tā noteikti notiks.»

    Savukārt citām sievietēm, kuras cer atrast savu mūža mīlestību internetā, Liene iesaka būt ļoti uzmanīgām – prasmīgi krāpnieki spēj viegli sagrozīt galvu un manipulēt par ar ļoti gudrām un stiprām sievietēm. Labāk septiņreiz nomēri, pirms nogriezt – šī tautas gudrība Lienesprāt šeit ir īsti vietā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē