• Liene Šomase uzbur drāmu Rumānijā: Sacelšu kājās visu lidostu!

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Ceļu pie skatītājiem uzsākusi kanāla 360TV košā ceļojuma šova “Četri uz koferiem” jaunā sezona, kurā uz vampīru zemi Rumāniju pošas Liene Šomase, kuru pazīstam gan kā skanīgas balss īpašnieci, gan kā sociālo uzņēmēju, aktrise Kristīne Belicka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un infektologs, kurš visu zina par Covid – Ņikita Trojanskis. Jau ar pirmajiem mirkļiem redzams, ka, lai nu ko, bet garlaicīgi nebūs.

    Pipariņus Rumānijas apceļotāju četrotnes atmosfērā jau pašā sākumā pieber Lienes Šomases straujā, ekspresīvā daba. Pirmā neparedzētā situācija atgadās jau Bukarestes lidostā, kad mistiski pazūd Ņikitas Trojanska pase. Tās meklējumos Liene Šomase saceļ kājās visu lidostu. 

    Tikmēr pārējie divi ceļabiedri – Nikolajs Puzikovs un Kristīne Belicka jau šķērsojuši robežu, un neko daudz līdzēt vairs nevar, ja vien nav vēlmes nonākt konfliktā ar rumāņu robežsargiem.

    Par to viņi pēcāk saņem emocionālus pārmetumus no Lienes. «Ja manam draugam, ceļa biedram kaut kas gadās, es izdarīšu visu, sacelšu kājās visu lidostu, lai palīdzētu! Bet jūs ko – mierīgi aizgājāt?»

    Sākotnēji strīdus krustugunīs nonāk likumsargs Nikolajs Puzikovs, kurš Liensprāt neesot bijis uzdevuma augstumos, bet vēlāk pa skarbam vārdam tiek arī Kristīnei Belickai.

    Pārpratuma šķetināšana turpinās vēl transfēra busiņā, brīžam jau sasniedzot absurda līmeni, un abiem vīriešu kārtas pārstāvjiem grūti novaldīt smieklus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē