• Liene Kiviča: Meitenes, dzeriet melnu kafiju – tā lieliski palīdz notievēt

    Uzturs
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ik pa laikam mediju telpā parādās apgalvojumi, ka ar kafijas dzeršanu pārmēru aizrauties nevajadzētu, taču tam absolūti nepiekrīt Liene Kiviča, kura bez melnas, stipras kafijas bez cukura nevar savu dzīvi iedomāties.

    “Meitenes, dzeriet melnu kafiju – tā lieliski palīdz notievēt, un arī visādā ziņā nāk par labu veselībai. Mans tētis tam ir piemērs – viņš regulāri dzēra melnu kafiju un nodzīvoja līdz 92 gadiem.”

    Medijos bieži izskan komplimenti Lienes jauneklīgajam izskatam un lieliskajai fiziskajai formai. Realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” viņa pastāsta, kādi ēšanas paradumi palīdz to noturēt:

    “Es ēdu diezgan maz, un tikai veselīgus produktus. Pie visa var pierast, man, piemēram, vairāk arī neprasās – šodien tikai vakarā kaut ko nedaudz uzēdīšu. Daudz sportoju. Un vēl uzskatu, ka reizēm ķermenim jāpiešķir atslodzes dienas.”

    Viņas vīram Andrim Kivičam, kurš pats ir īstens “kārtīgs latvietis sākas no 100 kg” pārstāvis, gan par šo sievas darbošanos ir dalītas jūtas.

    “Es nesaprotu visus tos modernās, pārtikušās pasaules tievuma kultus un pārmērīgo aizraušanos ar veselīgumu, tas posta dzīves neskaitāmiem vīriešiem un sievietēm. Tie cilvēki, kas tagad skaitās lieliskā formā – kādreiz tādus sauca par “kaulu kambariem” un “skalu buntēm”.

    Es esmu mēģinājis tos “veselīgumus” .. Nu nevaru! Man vajag gaļu, kartupeļus, salātus ar krējumu .. No tās salātu lapas un ogu saujas vienkārši esmu badā.”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē