• Liene Kiviča: Andris ir krāpis citas, bet ne mani

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kiviču pāris nekad nav kautrējies atzīt, ka gultas priekiem viņu attiecībās ir liela nozīme, un šajā ziņā abiem ļoti saskan. STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” Liene pavisam atklāti atzīst, ka pirms iepazinusies ar Andri, bijusi pārliecināta, ka sievietei gūt seksuālo baudu nemaz nav iespējams.

    “Man šķiet, ka vairums vīriešu pret savām sievietēm ir ļoti pavirši intīmajā ziņā. To, ko ar mani dara Andris, es nekad mūžā nebiju piedzīvojusi.”

    Savukārt Andris mēģina izgaisināt mītu par viņu kā lielu sieviešu mīļotāju un donžuānu: “Tāds priekšstats par mani varbūt ir, bet patiesībā es kopš jaunības visu laiku esmu bijis vairāk vai mazāk nopietnās attiecībās, ģimenē, ar bērniem.

    Jā, es esmu krāpis savas sievietes, bet tas jau bija tad, kad bija skaidrs – attiecības ir iziršanas stadijā, nekas tur vairs nav glābjams. Bet vispār – par ģimeni vērtīgāks nav nekas.”

    Šobrīd Liene par laulātā drauga uzticību ir absolūti pārliecināta. Taču, ko viņa domā par krāpšanu kā tādu, vai to var piedot?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē