• Liene Greifāne: Jūs būtu gatavi sēdēt cietumā 15 gadus?

    Krievija
    Barba Medne
    8. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene Greifāne muzikālajā TV šovā Krievijā.
    Foto: Instagram
    Liene Greifāne muzikālajā TV šovā Krievijā.
    «Novēlu jums pabūt manās kurpēs!» tautiešiem saka dziedātāja Liene Greifāne. Viņa jau sešus gadus dzīvo un strādā Krievijā, un karš Ukrainā nav iemesls, lai atgrieztos dzimtenē.

    «Es neesmu vainīga par to, kas notiek Ukrainā,» komunicējot ar latviešiem, uzsver Liene Greifāne. Vai jūs būtu gatavi sēdēt cietumā 15 gadus par ierakstu instagramā?» tā viņa atbild tiem, kas interesējas, kāpēc Liene klusē par karu un vairās paust savu viedokli. Sarunās par Putinu un Krievijas kolēģu attieksmi pret notiekošo viņa ielaisties negrasās.

    «Visiem, kas man raksta negatīvas ziņas, vaino mani, nolād mani, novēl sliktu – jā, es dzīvoju Krievijā. Tāpat kā daudzi latvieši dzīvo Amerikā, Anglijā un citās valstīs. Es neizvēlējos karu un to neatbalstu. Bet es izvēlējos savu karjeru sākt no nulles, pirms sešiem gadiem pametot visu, kas tika būvēts Latvijā kopš bērnības.

    Jūs man prasāt pamest darbu, mājas, draugus, bērnam skolu un draugus, lai tikai jūsu sirdis apmierinātos ar domu, ka neviens latvietis nedzīvo Krievijā. Tad man ir pretjautājums, kurš no jums piedāvā tādu darbu, lai varētu dzīvot, nevis izdzīvot? (..) Esmu gatava izskatīt darba piedāvājumus režijā.

    Algai jābūt ne mazākai par 2000 eiro, jo, paskatoties, cik kas maksā Latvijā, ar mazāku algu izvilkt būs grūti, sprieda Liene.

    Uz Latvijas Ārlietu ministrijas aicinājumu valstspiederīgajiem atgriezties mājās, viņa neplāno atsaukties. Greifāne nolēmusi palikt Sočos, kur pandēmijā iekārtojusi mājvietu savai ģimenei – sev, jaunākajam dēlam un vīram, un darboties Krievijas šovbiznesā skaidroja Greifāne. Pirms sešiem gadiem viņa devās uz turieni, lai studētu režiju un iegūtu plašākas karjeras iespējas.

    Jau pāris gadus viņa filmējas muzikālajā TV šovā, un vēl nesen lepni pozēja kopā ar Krievijas šobiznesa spīdekli Nikolaju Baskovu. Kad viņš pamanījās izteikt atbalstu Krievijai Ukrainas karā un nokļuva Latvijas melnajā sarakstā, Liene šo bildi izdzēsa, sakot – tā tapusi pirms šiem notikumiem.

     «Novēlu jums pabūt manās kurpēs – tad redzēsim, kā jutīsieties!» uz pārmetumiem atbild dziedātāja. Liene paziņoja, ka turpmāk dalīsies tikai ar pozitīvam ziņām, piemēram, to, kā atbrīvojas no liekā svara, kas iegūts pandēmijas laikā. «Labākais veids, kā atslēgties no visa, ir nodarboties ar sportu. Neslēgt iekšā TV. Mēģināt dzīvot savu dzīvi, lai cik smagi nebūtu,» saviem faniem iesaka viņa. Pagājušo nedēļas nogali viņas ģimene kopā ar draugiem pavadīja kalnu kūrortā un nodevās snovošanai. 8.marta rītā Liene apsveica sievietes latviešu un krievu valodā: «Sveicieni mīļās dāmas, svētkos! Lai mierīgas debesis virs mūsu galvām!»

    Vairāk par latviešiem, kuru karjera cieši saistīta ar Krievijas šovbiznesu un kultūras vidi, lasiet jaunākajā «Privātās Dzīves» numurā!

    • Aktieris Mārtiņš Vilsons paziņo: «Atsakos filmēties Krievijā!»
    • Cik grezni Latvijā dzīvo krievu miljardieris Avens?  Viņam atņemts Triju zvaigžņu ordenis. "Jūtos pazemots!" 
    • Par Repšes meitas kāzām nezināja neviens. Madara atzīstas: «Nepateicu pat tētim!»
    • Ar pajūgu uz teātri. Egonam Dombrovskim 50!
    Privātā Dzīve nr10

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē