• Līdzīgi kā divas ūdens lāses – Dzelzītis un Melderis

    Lauris Dzelzītis
    Gita Vīksne
    13. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA (MATĪSS MARKOVSKIS), FACEBOOK
    Kad aktieris Lauris Dzelzītis pagājušajā nedēļā publiskoja savu jaunāko foto, daudzi atzina – viņš kļūstot pārsteidzoši līdzīgs Radio Skonto ētera balsij Valdim Melderim.

    «Bāc, sākumā nodomāju – Valdis Melderis!» komentējot aktiera Laura Dzelzīša nesen tapušo portretu, sociālajos tīklos atzina kāds viņa paziņa. Arī citi tūdaļ piebalsoja – līdzība esot acīm redzama. «Piedod, Lauri, tie nezina, ko runā,» aktieri steidza mierināt Valdis.

    Man, protams, tas ir kompliments 

    PDz atzina Melderis, neslēpjot – Lauris turklāt esot septiņus gadus par viņu jaunāks. Valdis gan esot novērojis, ka visi vīrieši bez matiem apkārtējiem šķietot ļoti līdzīgi.

    «Kad manam bērnam bija aptuveni trīs gadi, viņš bakstīja ar pirkstu žurnāla vāku, uz kura bija Ģirta Ķestera fotogrāfija, un teica: «Tētis!».»

    Pirms 30 gadiem gan Melderim esot bijuši gari mati – pat pāri plecam! «1992. gadā kopā ar Artu Skuju un Kasparu Apsi uzvarēju konkursā uz nupat izveidotās LTV2 diktoru amatiem. Man bija mati kā grupas Europe solistam – skruļļaini. Es iedzinu panikā visas televīzijas grimētājas. Kad parādījos durvīs, viņa cita citai sāpju pilnā balsī jautāja: «Kura ņems Melderi?»

    Viņas izmēģināja visu – mati tika ņemti astītē, tos ķemmēja švuncenē uz augšu kā Lapčenokam. Beigās tos nācās nogriezt, jo kāds televīzijas augšās tajos laikos saskatīja problēmas ar dzimuma identitāti,» atminējās Valdis.

    Arī Dzelzītis kādreiz bija garu, turklāt vēl blondu matu īpašnieks. Vaicāts, vai viņiem to nepietrūkst, Dzelzītis nupat intervijā žurnālam IEVA atbildēja: «Nē, nemaz. Tos pusgaros matus es audzēju tikai tāpēc, ka manai mātei bija tādi pusgari, blondi mati. Kad braucām ar vienu izrādi uz štatiem, es nodzinu un secināju – bļin, cik ērti!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē