• «Lidl» laiž klajā apģērbu līniju – pieejamas arī apakšbikses

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kā neapšaubāma prieka vēsts pašiem karstākajiem «Lidl» faniem nāk ziņa, ka no 27. februāra Latvijas «Lidl» veikalos pirmo reizi tiks piedāvāts «Lidl» zīmola apģērbs un apavi! Vienmēr pārsteigumu pilnais veikals beidzot arī Latvijā piedāvās ar savu logo rotāto, starptautisku sensāciju radījušo «Lidl» apģērbu kolekciju.

    Produktu klāstā būs – vairāku modeļu sporta apavi, sporta zeķes, apakšveļa vīriešiem un cepures – šī patiesi būs vienreizēja iespēja ietērpties «Lidl» logo krāsās burtiski no galvas līdz kājām. Tā sauktais «merch» ļaus «Lidl» faniem redzami demonstrēt savu piederību kulta statusu ieguvušā mazumtirgotāja atbalstītāju pulkam.

    Vairākās Eiropas valstīs «Lidl» fanu «merch» preces ir sacēlušas īstu vētru pie kasēm, sociālajos tīklos un interneta veikalos, jo sava super-limitētā apjoma dēļ, daži no produktiem internetā tiek tālāk pārdoti par tūkstošos mērāmām summām.

    «Lidl» kolekcijas produktu pieejamība visiem klientiem netiek garantēta, un citās Eiropas valstīs šīs preces tika izpirktas burtiski dažu stundu laikā, tādēļ arī Latvijā tās varētu pietikt tikai pašiem azartiskākajiem «Lidl» faniem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē