• Lesbiešu pāris pilnīgi atklāti par to, kā tikušas pie bērna

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Latviešu rakstnieces Evas Edžas un anglietes Rouzijas ģimenē bez Evas bērniem no iepriekšējām laulībām aug arī abu kopīgais dēliņš Parkers.

    Daudzus droši vien māc stipra ziņkāre, kā gan viņas, un arī citi lesbiešu pāri, atrisina delikāto pēcnācēju ieņemšanas jautājumu. “STV Pirmā!” attiecību šovā “Mīla burbulī” abas dāmas atklāti izstāsta, kā tas noticis viņu ģimenē, ar detalizētu notikumu izklāstu pārsteidzot nevienu vien.

    Tā kā Evai jau bija divi bērni, uzreiz bija skaidrs, ka par bioloģisko māti kļūs Rouzija, kura jau sen bija vēlējusies savu mazuli.

    Tālākais stāsts, jo sevišķi vitālo dāmu humorpilnajā izklāstā ir kinofilmu scenārija cienīgs: “Kādu rītu mēs vienkārši gulējām, skrullējām Facebook kaut kādus rakstus par ovulācijām, un tad Rouzija man pēkšņi saka – man laikam ir ovulācija! Nu ko, tad jau jātaisa augšā bērnu!” – izskatās, ka enerģiskā Eva lēmumu pieņemšanu nekad garumā nevelk.

    Nākamais solis, protams, bijis atrast spermas donoru. Par tādu pēc īsas iespējamo kandidatūru apspriešanas tika izvēlēts geju puisis Andrejs, kurš nesen ieradies Anglijā ar savu partneri.

    “Man tobrīd bija tikai 18 gadi, es zināju, ka bērnus nevēlos, taču iespēja, ka mani gēni tomēr varētu kādā cilvēkā turpināties, šķita pievilcīga.” – tā savu lēmumu komentē Andrejs, kuru arī virtuāli satiek “Mīla burbulī” skatītāji.

    Visiem “darījuma” dalībniekiem ir noruna – ja Andrejs vēlēsies kaut kādā veidā kontaktēties ar Parkeru, iesaistīties audzināšanā, viņš to varēs darīt, bet bērns ir Rouzijas un Evas, visus lēmumus un atbildību uzņemas viņas.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Eva un Rouzija atklāj, kā uzrunājušas Andreju, kāda ir bijusi viņa reakcija un kā viss process ticis īstenots.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē