• Lemberga sieva atklāti par dzīvi pēc viņa apcietināšanas: Es nesaprotu…

    Aktuāli
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    2. marts, 2021
    3 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Jaunākais dēls iet bērnudārzā, mans vecākais dēls sēž zūmos un mācās, es strādāju. It kā jau dzīve turpinās, bet nu… Emocionālā līmenī nav viegli,» par dzīvi pēc Aivara Lemberga apcietināšanas PDz saka viņa sieva Kristīne.

    Aivara Lemberga sieva Kristīne PDz saka – notikusī vīra apcietināšana tiesas zālē viņai bijis liels pārsteigums. «Uzskatu, ka šāds tiesas spriedums ir iepriekš iestudēts šovs. Par to liecina vairāki fakti. Kā man šobrīd ir zināms, īsais spriedums ir teju uz 500 lappusēm, kurš tika it kā uzrakstīts sešās darbdienās. Esmu tagad izprintējusi šo īso spriedumu. Ziniet, biezā mape ir pilna līdz malām. Līdz ar to vismaz man ir pilnīgi skaidrs, ka spriedums ir tapis ātrāk. Tas, ko tagad saka – ka ir bijusi vēlme uzklausīt apsūdzētos – tas viss ir meli,» uzskata Kristīne.

    Lemberga sieva uzsver – līdz šim nav bijusi iedziļinājusies tiesas procesos, kuros kā apsūdzētais bija Aivars. «Viņš mājās arī nekad par šīm lietām tikpat kā nerunāja. Jā, es zinu, ka Aivars bija gatavs šādam scenārijam. Vēl svētdienas vakarā, kad viņam jautāju, vai tiešām ir kaut mazākās aizdomas, ka varētu realizēties sliktākais scenārijs – viņu apcietina – un viņš no Rīgas varētu neatgriezties, Aivars teica – viņam negribas ticēt sliktākajam scenārijam.

    Viņš uzsvēra, ka apcietinājumam nav pamata, jo viņš nav ne slepkava, ne arī sabiedrībai bīstams, lai pēc pirmās instances tiesas īsā sprieduma nolasīšanas viņš uzreiz noteikti būtu jāapcietina,» stāsta viņa.

    Lemberga sieva zina teikt, ka Aivars Rīgas Centrālcietumā patlaban atrodas tieši tajā pašā kamerā, kur pirms 14 gadiem, kad viņu apcietināja, sākoties tā dēvētajai oligarhu lietai.

    Stāstot par to, kā rit viņas un bērnu dzīve tagad, Kristīne asaras vairs nespēj valdīt.

    «Es nesaprotu… Es visu šo nesaprotu! Vecākais puika uzdod daudz jautājumu, mēģina izprast situāciju… Bet es jau neko nespēju paskaidrot – ko viņš 14 gadu vecumā saprot no politiskajām cīņām? Savukārt Artūrs… Viņam ļoti pietrūkst tēta. Katrā ģimenē ir savi ieradumi, savi rituāli. Arī mums tādi bija – ko dara dēls kopā ar tēvu, ko ar mammu. Šobrīd dēls nesaprot, kāpēc nav tēta mājās, un es nevaru paskaidrot.

    Teikšu atklāti – ar Aivaru visu mūsu kopdzīvi – un precējušies mēs esam vairāk nekā piecus gadus – ilgākais laiks, ko līdz šim esam pavadījuši šķirti, bija kādas četras dienas. Saprotu, ka tagad būs ilgāk,» saka Kristīne. Februāra sākumā Lemberga jaunākais dēls nosvinēja 5. jubileju, un šajā dienā visa ģimene vēl bija kopā.

    Par Lemberga dzīves apstākļiem Rīgas Centrālcietumā – lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    • Aktiera Reinfelda dzīves traģēdija. Mīļotā sieviete atklāj, kā aizgāja "Likteņa līdumnieku" zvaigzne
    • Kur palicis finanšu ministrs Reirs?  Nozuda uzreiz pēc Covid-19 potes.
    • Sieva Kristīne atklāj, ko Lembergs viņai pateica pirms apcietināšanas. Pavisam privāti!
    • Deputātes Golubevas mīlasstāsts. Viņas ir kopā jau 30 gadus!
    • Znaroka znots piekāvis rīdzinieci? Uzpeld NHL zvaigznes pagātnes grēki.
    • Salcevičas bijušais jau citas apskāvienos. Pasniedzis saderināšanās gredzenu?
    Privātā Dzīve №09

    3 komentāri

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē