• Lelde un Vlads Kovaļovi filmēšanu apvieno ar kāzām: Tas ir sarežģīti

    Kino un TV
    Gita Vīksne
    28. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    «Apvienot kāzas ar seriāla filmēšanu ir sarežģīti,» atzīst seriāla veidotāji, kuri Mālpils muižu draudzīgi sadala ar pāriem, kuri precas.

    «Šodien ir 12. filmēšanas diena,» stāsta producente Lelde Kovaļova, kas kopā ar vīru režisoru Vladu Kovaļovu seriālam sagatavojusi spriedzes pilnus stāstus.

    «Pirmajā sezonā bija astoņas sērijas, tagad plānotas sešas. No sižeta viedokļa, otrā sezona pilnībā ir mana vīra Vlada darbs. Viņš izdomāja, kā tas viss varētu turpināties. Ironiski, bet tie, kas ir izlasījuši jauno scenāriju, teikuši – tas ir labāks par pirmo.

    Cilvēki gan baidās to teikt skaļi, lai es neapvainotos. Es gan neapvainotos. Tas būtu pat kompliments manam vīram, kuru vienmēr esmu uzskatījusi par daudz zinošāku un profesionālāku,» saka Lelde.

    Viņa stāsta, ka ne no viena aktiera, kuru gribējuši redzēt seriālā, atteikumu neesot saņēmuši.

    Par aktieriem tiekot īpaši domāts: «Mums ir šoferītis, kas aktierus sagaida pie mājas un atved uz filmēšanas vietu. Aktrises pirmajā filmēšanas dienā apsveicām ar ziediem. Cik zinu, šādi neviens cits pret aktieriem Latvijā neizturas. Man šķiet, ka tieši šādi mazi sīkumi spēlē ļoti lielu lomu. Man ir svarīgi, lai aktieri justos labi, jo tad viņi spēlē izcili,» ir pārliecināta Kovaļova.

    «Esmu pateicīga arī Mālpils muižas īpašniekiem Aldim Plaudim un Līgai Uzkalnei, kas bija atsaucīgi un arī šogad atļāva seriālu filmēt pie sevis Mālpilī. Šovasar muiža ir pieprasīta kāzām, apvienot tās ar seriāla filmēšanu ir sarežģīti. Pagaidām, tpu, tpu, tpu, nekādu starpgadījumu nav bijis. Sadzīvojam draudzīgi, tad, kad muižā svin kāzas, mēs braucam prom. Šogad daudz filmējam Valmierā, dažas lietas arī Rīgā,» tā Lelde.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē