• Lauris Subatnieks palīdzēs Dzelzītim atrast līgavu: Viņš ir emocionāls

    Attiecības
    Gita Vīksne
    9. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: PUBLICITĀTES FOTO (VALDIS KAULIŅŠ), F64
    «Viņš ir ļoti emocionāls,» par aktieri Lauri Dzelzīti PDz atklāj viņa kursabiedrs aktieris Lauris Subatnieks, kas šovasar palīdzēs atrast draugam līgavu.

    «Esam labi draugi jau 22 gadus,» par Dailes teātra aktieri Lauri Dzelzīti PDz teic viņa kolēģis Lauris Subatnieks. Viņus saista ne tikai cieša draudzība jau kopš studiju laikiem, bet arī tas, ka abi dzimuši tikai ar dažu stundu starpību, abi ir Lauri un māja, kuru savā īpašumā iegādājies Dzelzītis, agrāk piederējusi Subatnieka tēvam. Turklāt Dzelzītis ir arī Subatnieka dēla Sebastiana krusttēvs.

    Nu Subatnieks nāks palīgā Dzelzītim, lai atrastu viņa īsto un vienīgo Latvijā vēl nebijušā iepazīšanās šovā. Tā laikā iekārojamākais vecpuisis Latvijā – aktieris Lauris Dzelzītis – sāks līgavas meklējumus, un tas notiks Go3 iepazīšanās šovā Randiņš ar Dzelzīti, kur vecpuisim Dzelzītim iepazīt meitenes palīdzēs un noderīgus padomus sniegs Subatnieks.

    «Kad es vēl biju brīvs, esam ar Lauri kopā gana daudz atpūtušies. Esam arī devušies uz dubultrandiņiem,» atklāj Subatnieks.

    Taujāts, vai kādreiz ir mēģinājis Dzelzīti savest ar kādu dāmu, Subatnieks atbild: «Pats personīgi neesmu neko tādu mēģinājis darīt. Man šķiet, ka es tādas lietas arī īsti nemāku. Cik pazīstu Lauri, viņš diez vai šādai savešanai ļautos. Viņš pats lieliski māk iepazīties. Šajā ziņā viņš nav stumdāms un bīdāms.»

    Subatniekam ir sava versija par to, kāpēc Dzelzītis 43 gados vēl ir vecpuisis.

    «Katrs ar gadiem pierod pie sava dzīvesveida. Tāpat kā pierod dzīvot kopā ar otru, tāpat arī pierod ilgstoši dzīvot viens un brīvs. Iespējams tādēļ Lauris vairs nemāk – vai varbūt arī baidās – būt ar kādu kopā.»

    Vaicāts, kas Dzelzīša potenciālajai līgavai būtu jāzina par iekārojamāko vecpuisi Latvijā, Subatnieks vērtē: «Viņš ir ļoti izpalīdzīgs cilvēks.

    Dāmai, kura vēlēsies ar viņu iepazīties, ir jāsaprot, ka Lauris ir arī emocionāls.

    Brīžiem veselais saprāts viņā vienkārši atslēdzas un pa priekšu iet tikai emocijas. Nezinu, vai tas attiecībās vienmēr ir ļoti veselīgi.»

    Taujāts, kādas dāmas Dzelzīša sirdij varētu likt pukstēt straujāk, Subatnieks atbild: «Droši vien tas izklausīsies muļķīgi, bet sievietei ir jābūt personībai. Ar savu dzīves pieredzi un skatījumu uz lietām.

    Arī tādai, kas spēj respektēt otru cilvēku un viņa vajadzības. Es domāju, ka tāda uzstādījuma, lai dāma obligāti būtu saimnieciska un mācētu izcili gatavot ēst, Laurim nav. Protams, vienmēr ir patīkami, ja sieviete māk pārsteigt ar kaut ko arī virtuvē. Dāmai nav jābūt no tās pašas vides, kur Lauris. Viņas darbam nav jābūt publiskam. Svarīga ir izpratne un cieņa pret darbu, ko dara viņš.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē