• Lauris Reiniks manīts izskatīgas blondīnes sabiedrībā — kas viņa ir?

    Attiecības
    Gita Vīksne
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    8. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kaspars Krafts
    Kanāla 360TV sezonas atklāšanas pasākumā dziedātājs ļoti brīvi jutās kādas līdz šim viņam līdzās nemanītas izskatīgas blondīnes sabiedrībā. Kas ir blondā skaistule blakus dziedātājam?

    «Ikdienā nodarbojos ar vairākām lietām – esmu koplietošanas elektrisko skrejriteņu uzņēmuma CityBee Latvija vadītāja, attīstu beziepakojuma internetveikalu, kā arī aktīvi spēlēju pludmales volejbolu. Šogad piedalīšos arī Latvijas čempionātā,» PDz ar sevi iepazīstina kanāla 360TV jaunā šova Pasaki to skaļi vadītāja Egija Gailuma. Savu debiju televīzijas raidījuma vadītājas godā viņa piedzīvos kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku, kas, izrādās, ir labs viņas draugs.

    «Ar Lauri pirms vairākiem gadiem iepazinos Amerikā – dzīvojām pie vienas amerikāņu dāmas, kas ir ārzemju latviete. Esam gandrīz vai nakšņojuši kopā,» smejoties teic Egija, kas uzreiz precizē – viņa un Lauris dzīvojuši katrs savā istabiņā.

    «Lai gan mums katram Amerikā bija jādara kas savs, beigās nonācām uz viena viļņa. Mums ideāli sakrita humora izjūta. Amerikā nodzīvojām mēnesi un kārtīgi sadraudzējāmies,» par attiecībām ar Lauri atzīst Egija.

    Tieši pateicoties draudzībai, Egija saņēmusi no Laura piedāvājumu kopā ar viņu vadīt jaunu televīzijas šovu.

    «Viss notika zibenīgi – svētdienā saņēmu piedāvājumu un jau pirmdienā bija jāfilmē pirmais sižets,» stāsta Egija. Viņai šī nebūs pirmā reize televīzijas kameru priekšā – jauniete savulaik piedalījusies TV šovā Ballīte būs!.

    Daiļava savulaik izmēģinājusi spēkus arī skaistumkonkursā Mis un Misters Latvija un ieguva Mis Foto Latvija 2012 titulu. Taujāta, vai nav domājusi par modeles karjeru, Egija atbild: «Savulaik esmu uz ielas uzrunāta ar piedāvājumiem kļūt par modeli, taču neesmu tiem atsaukusies. Es nāku no sporta vides – agrāk trenējos Austrumu cīņās. Pusi mūža esmu pavadījusi biznesa vidē, kur viss notiek bezgala tehniski, tādēļ tagad izbaudu televīziju, kas ir ļoti radoša vieta.»

    Egija atzīst, ka ir aizņemta meitene.

    «Nē, mans draugs nav Lauris. Mēs visi gan esam kopā ballējušies. Lauris ir bijis ciemos pie manis un drauga. Viņš mums ir labs čoms.» Egija neslēpj, ka dziedātājam līdzās redz jautru un par sevi pārliecinātu meiteni ar ļoti labu humora izjūtu.

    «Laurim patīk melni jociņi, par kuriem varētu arī apvainoties. Meitenei, kas grib ar viņu iepazīties, noteikti ir jābrauc uz Ameriku un jādzīvo ar Lauri vienā mājā. Ja kādai ir interese, var droši rakstīt man – pateikšu gan to, kura māja tā ir, gan laiku, kad Lauris uz to plāno braukt. Būšu Laura pirmā savedēja,» smejoties pavēsta Egija.

    «Egija ir mana labā roka un ekrāna partnere, ne sirdsdraudzene. Mums nav romantisku attiecību,» PDz paziņo Lauris, kas apstiprina – daiļo raidījuma vadītāju televīzijā esot ievedis tieši viņš. «Es viņu piedāvāju, un televīzija apstiprināja. Egija ir sirsnīga, mīļa un jauka.

    Viņa ir talantīga uzņēmēja, kas, cerams, nospodrinās arī savas televīzijas prasmes. Es ar raidījumu vadīšanu nodarbojos jau 22 gadus, bet Egija šobrīd to ir darījusi tieši vienu dienu. Lai izdarītu visu pēc iespējas labāk, Egija septembrī sāks apmeklēt improvizācijas kurus un valodas nodarbības. Ticu, ka viņai viss izdosies!»

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē