• Lauris Reiniks atzīst, ka jogu var apmeklēt, lai pamielotu acis pie daiļās pasniedzējas

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Eksotiskās Peru apceļošana 360TV ceļojuma šova “Četri uz koferiem” dalībniekiem iesākusies diezgan netipiski – ar Samantas Tīnas saorganizēto jogas nodarbību Limas pilsētas parkā. Kamēr Ieva Adamss priecājas, ka kārtīga izstaipīšanās pēc garajām stundām lidmašīnā bijis tieši tas, kas vajadzīgs, bet Jānis Jubalts, lai arī bez lielas pieredzes jogošanā, cenšas pielāgoties, Laurim Reinikam šī jaunā pieredze izraisa pavisam negaidītu reakciju.

    “Man sportošana saistās ar skriešanu vai svaru cilāšanu zālē. Viss šis bija kaut kas pavisam .. ne priekš manis. Visas tās pozas – bēdīgs bēbis, laimīgs bēbis, suņi un kaķi … es jutos kā zilonis, ienācis trauku veikalā!” – Laurim jogas pieredze, šķiet, galīgi nav gājusi pie sirds.

    Lai arī puiši it kā atzīst, ka nodarbību bijis vērts apmeklēt kaut vai tikai tādēļ, lai pamielotu acis pie daiļās un lokanās pasniedzējas ķermeņa kustībām, Reinika fināla komentārs ir kodolīgs: “Šī bija mana pirmā jogas nodarbība .. un pēdējā!”.

    Tālākajiem četrotnes aizraujošajiem piedzīvojumiem otrā pasaules malā sekojiet nākamajās šova “Četri uz koferiem” Peru sērijās sestdienu vakaros kanālā 360TV un 1188 Play.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē