• «Lauku sētas» zvaigzne par 800 eiro pāršķēlusi mēli

    Trakā pasaule
    Lauma Lapsa
    4. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sigita Valtere-Juščenko.
    Foto: No privātā arhīva
    Sigita Valtere-Juščenko.
    Ekscentriskā Lauku sētas zvaigzne Sigita Valtere-Juščenko no Jelgavas pāršķēlusi mēli līdzīgi kā čūskai. Sarunā ar PDz viņa atzīst, ka par tādu sapņojusi desmit gadu.

    Spilgtā tetovēšanas meistare no Jelgavas Sigita Valtere-Juščenko plašāku atpazīstamību ieguva pēc piedalīšanās TV3 šovā Lauku sēta. «Pirms daudziem gadiem ieraudzīju, ka grupas The Prodigy izpildītājam mēle ir pāršķelta uz pusēm. Tas izskatījās tik efektīgi, ka sapratu, ka arī es tādu gribu,» PDz stāsta Sigita. «Meistaru, kas to darītu, meklēju piecus gadus.

    Meitene ar čūskas mēli - Sigita Valtere-Juščenko.
    Meitene ar čūskas mēli - Sigita Valtere-Juščenko.

    Latvijā neviens to negribēja uzņemties.

    Arī citās Eiropas valstīs šādu speciālistu nav nemaz tik daudz. Kad kāds dzirdēja manu ideju, tiku biedēta – tev mēle nokritīs!» atminas tetovētāja. Veiksme viņai uzsmaidīja Francijā. «Apmeklēju izstādi Tattoo Expo, kur satiku ļoti slavenu ķermeņa modifikācijas meistaru Luciferu (īstajā vārdā Dreiks Brajens) no Meksikas. Viņš man uzsmaidīja, rādīja savu pāršķelto mēli un jautāja, vai arī es tādu gribu, uz ko atbildēju – protams, jā.»

    Toreiz mēles pāršķelšana netika veikta, taču viņi norunājuši, ka tas tiks darīts Šveicē . Sigita veica pie Dreika mēles pārveidošanas operāciju un laimīga devās atpakaļ uz Latviju. Pēcoperācijas laiks gan bijis ļoti smags.

    «Visgrūtākās ir pirmās trīs dienas, kad mēle pampst un nevar ne paēst, ne padzerties.

    Taču es zināju, uz ko eju. Meistars man sīki un smalki bija izstāstījis visus iespējamos riskus. Taču, ja vēlies kaut ko tādu, ir jāsaprot, ka ceļš uz izveseļošanos nebūs viegls. Tas nav tik vienkārši, kā uztaisīt pīrsingu vai tetovējumu,» skaidro Sigita.

    Viņa atklāj, ka pēc operācijas mēle kādu laiku ir nejutīga. Visas maņas un garšas atgriežas tikai pēc trim mēnešiem. «Sākumā mēle bija gandrīz vai visās varavīksnes krāsās – sapampusi, zila. Turklāt sapampuši bija arī seja un kakls. Tas bieži bija jāskalo ar speciālu šķidrumu un šķidrajām antibiotikām. Bija grūti, bet es izturēju,» atzīst viņa.

    Iespaidīgā mēle, ar kuru var veikt dažādus trikus, tiek regulāri vingrināta. «Šobrīd tā darbojas gandrīz simtprocentīgi,» priecājas Sigita.

    Cik Sigitai izmaksāja sapnis par čūskas mēli? «Mēles pāršķelšanas operācijas vidēj izmaksā 400–600 eiro. Es veicu dārgāko operāciju, kas man maksāja 800 eiro, neņemot vērā papildu izmaksas, kas bija atlabšanas periodā,» atklāj viņa.

    Sigita šai procedūrai cītīgi krāja naudu un rūpīgi gatavojās. «Tādām operācijām naudu nežēloju. Gāju pie laba meistara, lai būtu droša par kvalitatīvu veikumu. Tie, kas veic lētākas operācijas, koncentrējas uz kvantitāti, nevis kvalitāti.»

    Vairāk par meiteni ar čūskas mēli lasiet žurnālā «Privātā Dzīve!»

    • Maiju Lūsēnu izliek no mājas. Tiesu izpildītāju dēļ viņa raudāja trīs naktis
    • Andris Kivičs atklāj, ko patiesībā darījis Norvēģijā
    • Aktrises Marijas Bērziņas mamma Lenvija Sīle par mazdēlu, šķiršanos un jauno dzīvi
    • Krāniņi un vagīnas par 250 000 eiro – Latvija ar vērienu startē Venēcijas biennālē
    • Zoodārzu pamet gan Ingmārs Līdaka, gan viņa sieva. Kāpēc?
    • Kaut kāds ārprāts! Lauku sētas zvaigzne Šveices klīnikā pāršķeļ mēli
    • Leiškalni kūrortā piedzīvo zemestrīci
    Privātā Dzīve nr18

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē