• Latvijas slavenību sapņi un apņemšanās

    Izklaide
    Gita Vīksne
    Inese Mizovska
    23. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Lai pasaule sadotos rokās un sapņi piepildītos, sākumā tie ir jāizstāsta. Teoloģe Anna Lieckalniņa pagājušā gada nogalē PDz atklāja savu pārdrošāko sapni, un tas tika sadzirdēts. Tagad viņas piemēram seko arī citi populāri ļaudis. Lai piepildās!
    Lieckalniņa beidzot kļūst par aktrisi
    Anna Lieckalniņa un Māris Martinsons / F64
    Anna Lieckalniņa un Māris Martinsons / F64

    «Lai citiem tas ir kā iedrošinājums,» saka režisors Māris Martinsons. Viņš pirms gada PDz izlasīja, ka Anna sapņo filmēties, un šogad Lieckalniņa kļuva par komēdijas Jaungada taksometrs 2 zvaigzni.

    «Pērn pirms Jaungada taksometra pirmizrādes sarunā ar PDz teicu, ka ļoti gribētu nofilmēties kādā latviešu filmā. Lūdzu, lūdzu, režisori, pamaniet mani, esmu tam gatava! Jau pēc neilga laika devos uz tikšanos ar režisoru Māri Martinsonu. Trakajiem pieder pasaule,» atzīstas Anna. «Ja cilvēkam ir kāda doma, vēlme vai sapnis, to noteikti vajag pateikt skaļi,» mudina režisors Māris Martinsons. «Neviens nevar ielīst tavā galvā un uzzināt, par ko tu šobrīd domā, kas tev vajadzīgs. Galvenais ir runāt.»

    Viņš PDz izlasīja Lieckalniņas vaļsirdīgo atzīšanos, un komēdijas otrajā daļā uzticēja viņai patiešām spilgtu lomu. «Atceros Annu no laikiem, kad viņa vēl darbojās televīzijā. Intuitīvi biju labās domās par viņu jau sen, bet pēc paziņojuma par vēlmi filmēties palūdzu producentei Lindai, lai pasaka Annai – režisors grib ar viņu satikties,» stāsta Māris.

    «Viņas pirmā reakcija bija pozitīvs šoks, un uz tikšanos viņa atnāca. Teicu, ka taisu otro Jaungada taksometra filmu un jautāju, ko viņa būtu gatava tajā darīt. Anna atbildēja – varētu ieģērbties melnā lateksa tērpā un braukt ar moci. Viņa arī pastāstīja, ka reiz esot uzrāpusies stabā, pēc tam nav varējusi tikt lejā. Saliekot visu to kopā, Annai loma filmā tika atrasta,» atceras režisors.

    Rihards Zaļupe, komponists – Oskara balvu un superveselību sievai

    Rihards Zaļupe / F64
    Rihards Zaļupe / F64

    «Vairāk nekā jebkad agrāk tagad saprotu vārda sapnis nozīmi. Es ticu, ka mūsu zemapziņas tīmeklī realizējas viss, ko mēs patiesi un no sirds vēlamies. Par to, cik spēcīga dzīves sastāvdaļa ir mūsu zemapziņa, šodien runā pat zinātnieki. Tajā rodas gan labais, gan sliktais. Manā dzīvē ir bijis tā, ka vēlēšanās ir sākušas materializēties. Viens no lielākajiem sapņiem noteikti ir Amerikas Kinoakadēmijas balva Oskars.

    Par to ļoti piedomāju. Ja šobrīd kādam pasaka ko tādu, tas šķiet pilnīgi nereāli, taču es uz to eju! Ne tāpēc, ka man šī spožā statuete ir tik ļoti svarīga. Drīzāk tādēļ, ka man kā komponistam ļoti patīk darboties filmu industrijā, un Oskars ir lielākā balva, kādu šajā jomā var iegūt. Es ne tikai raugos starptautisku projektu virzienā, bet tādi manā dzīvē jau notiek.

    Tikpat svarīga kā karjera man ir ģimene. Tādēļ galvenais, ko šobrīd vēlos, – lai mēs nākamgad un vēl daudzus citus gadus būtu visi kopā. Lai mums viss būtu forši, lai manai sieviņai būtu superveselība, un es varētu ar katru gadu kalt jaunus dzīves plānus.»

    Arnis Bikšus, Cuba Café īpašnieks – notievēt par 10 kilogramiem

    «Es sapņoju, lai bērni un sieva mani jaunajā gadā klausa uz vārda, taču pagaidām man ir tikai viena ideja, kā to panākt – nopirkt elektrisko ganu.  Protams, vēlos arī, lai man būtu daudz naudas.

    Taču tā pavisam reāli – es gribu jaunajā gadā nomest desmit kilogramus! Kā to panākt? Laikam sākt ar mazumiņu.»

     

     

    Kurai pasaulslavenai zvaigznei pašdarinātās rotas vēlētos uzdāvināt Agnese Zeltiņa? Kādā filmā vēlētos filmēties Olga Rajecka? Kāds notikums nākamgad gaidāms mūziķa Arstarulsmirusa dzīvē? Lasi jauno Privātās Dzīves numuru!

    • 2019. gada notikumi, par kuriem runā visi!
    • Avārija, kas mainīja dzīvi. Dagnija Staķe atklāti par vīra zaudējumu. 
    • Lembergs smejas par sankcijām: «Gaidu rīkojumu – kādu desu drīkstu pirkt!»
    • Valtera Frīdenberga līgavai jau cits? Intrigas pēc mūziķa nāves nerimst! 
    • Džilindžera sestā sieva beidzot runā! Par vīru, nodevību un savu pirmo romānu.
    • Ieva Plaude pēc 10 gadiem atgriežas dzimtenē. «Jūtos vientuļi un nedroši…» 
    • Uzzini, kas slēpjas seksīgākās aktrises Leldes Dreimanes skapī.
    • Kas sagaida Latviju Žurkas gadā? Astrologa prognozes un ekstrasensa pareģojumi.
    Privātā Dzīve nr51_52

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē