• Latvijas labākais futbolists sievu noskata autobusā

    Attiecības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    27. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vladislavs Gutkovskis ar sievu Nadeždu.
    Foto: F64
    Vladislavs Gutkovskis ar sievu Nadeždu.
    Jau otro gadu par Latvijas labāko futbolistu atzīts Polijas ekstraklases komandas Čenstohovas «Rakow» līderis Vladislavs Gutkovskis. Viena no lielākajām viņa fanēm ir sieva Nadežda, kura sportistu pavadīja uz ceremoniju.

    Par labākā futbolista balvu Gutkovskis bija gandarīts: «Nebiju nemaz drošs, ka saņemšu galveno balvu, jo «Valmieras» spēlētājs Raimonds Krollis arī aizvadīja varenu sezonu. Viņš balvas saņēma četrās dažādās nominācijās, bet galvenā tika man. Domāju, palīdzēja tas, ka izlases labā guvu vārtus, Polijā vienā puslaikā sanāca rekords – iesitu pat četrus golus.»

    Futbolistu svinīgajā ceremonijā atbalstīja sieva Nadežda, ar kuru viņš apprecējās pirms gada.

    «Tas, ka blakus ir tavs cilvēks, vienmēr palīdz,» atzīst Vladislavs.

    Ar Nadeždu viņš iepazinās pirms 10 gadiem. «Tas bija Sarkandaugavā autobusā. Braucu kopā ar draugu, un kādā pieturā iekāpa Nadežda, kuru mans draugs pazina. Man viņa iepatikās, prasīju telefona numuru, viņa iedeva,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve», smaidot atceras futbolists.

    Vēl lielāka Vladislava fane gan esot viņa vecmāmiņa Dace. «Pateicoties viņai, esmu futbolā. Viņa kopā ar vectēvu Vjačeslavu mani pirmo reizi aizveda uz futbola treniņu, pēc tam sekoja futbolista gaitām. Pie Daces glabājas visas saņemtās balvas, medaļas, futbola krekli. Tur man ir vesela slavas istaba,» atklāj futbolists.

    Gutkovskis atzīst – arī nākamgad gribētu būt Gada futbolists: «Darīšu visu, lai varētu uz šo balvu pretendēt, bet pārējais atkarīgs no veiksmes, talanta un zvaigžņu labvēlības.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē