• Latvijas hokeja varonis Šilovs ar sievu saskatījās jau 10. klasē

    Sabiedrība
    Lauma Lapsa
    29. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artūrs un Vendija Šilovi ir precējušies jau trīsarpus gadus.
    Foto: no privātā arhīva
    Artūrs un Vendija Šilovi ir precējušies jau trīsarpus gadus.
    Šogad mūsu hokejisti sagādāja brīnumu, izcīnot Latvijai bronzas medaļas un vārtsargs Artūrs Šilovs pat tika atzīts par pasaules čempionāta labāko spēlētāju. Viņa sieva ir ļoti atklāta, stāstot par jau pasen notikušajām kāzām un attiecībām ar Artūru.

    Pēc šī pasaules čempionāta vārtsarga Artūra Šilova vārdu zina visi, bet kāda īpaša meitene viņa spēkam un talantam ir ticējusi vienmēr – jau no dienām, kad abi sēdēja vienā skolas solā. Tā ir Artūra sieva Vendija, kas viņam iekritusi sirdī jau 16 gadu vecumā. Abi saskatījās 10. klasē Ziemeļvalstu ģimnāzijā, un jau trīsarpus gadus ir vīrs un sieva.

    Artūrs meiteni bildināja 2019. gada 2. martā, un arī šī diena bija saistīta ar hokeju. «Tas bija pēdējā spēlē, kurā Artūrs spēlēja – «HS «Rīga» pret HK «Mogo».

    Protams, daudzi mums ir teikuši, ka tas ir ļoti agrs vecums, lai precētos

    Bet mēs sapratām, ka mūsu attiecības jau ir pietiekami pierādījušas sevi. Kāpēc lai tās neapstiprinātu oficiāli? Tāpēc jau 2019. gadā 23. augustā mēs mijām gredzenus,» atminas viņa.

    Tas noticis klusā, intīmā ceremonijā, un par abu kāzām zināja vien retais. «Kad dažiem radās jautājumi, mēs atzināmies – jā, esam to izdarījuši. Savā ziņā mūsu stāsts ir kā Romeo un Džuljetai, jo esam izgājuši cauri arī smagiem posmiem,» neslēpj viņa.

    «Pēdējo reizi pa īstam kopā bijām pērn novembrī, kad uz divām nedēļām aizlidoju pie viņa uz Kanādu. Arī tagad viņam bija treniņi, dzīve viesnīcā. Kad pasaules čempionāts noslēgsies, vasarā varēsim biežāk būt kopā,» cer Vendija.

    Plaši par jauniešu attiecībām, dāvanām, viņa kopīgo zirgu un hokeja pasauli lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē