• Lato Lapsa atklājis savus ienaidniekus: Maitas un mērgļi, lūdziet dieviņu

    Nauda
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Žurnālists Lato Lapsa publicējis video, kurā viņš sola izrēķināties ar tiem cilvēkiem, kas vērsušies pret viņu, vajājot arī viņa draugus un ģimeni.

    Ažiotāžu pagājušajā nedēļā izraisīja laikrakstā «Diena» publicētā intervija, kurā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvaldes Finanšu noziegumu izmeklēšanas daļas vecākā izmeklētāja Inita Lūre atklāja, ka viņas tiešā priekšniece Nodokļu un muitas policijas pārvaldes direktora vietniece Kristīne Prusaka-Brinkmane likusi atrast vienalga ko par pazīstamo žurnālistu, publisko aktīvistu Lato Lapsu un viņa radiniekiem.

    «Man tika pateikts, ka man ir jāatrod jebkas uz šīm personām vai šo personu radiniekiem. (…) Turpmākā izmeklēšana kriminālprocesā tika veikta tiešā Kristīnes Prusakas-Brinkmanes uzraudzībā. Iegūstot dažādus pierādījumus, kriminālprocesā tika iegūts minimāls pierādījumu kopums, kas dotu pamatu prasīt izmeklēšanas tiesnesim atļauju veikt kratīšanas pie kriminālprocesā iesaistītām personām, viņu radiniekiem un biznesa partneriem un to saistītās adresēs. » viņa atklāja laikrakstam «Diena».

    Tagad ar savu pozīciju nācis klajā arī Lato Lapsa.

    «Mērgļiem, kuri nolēma pret mani vērsties, vajājot manus draugus, radus un ģimenes locekļus, šim noziedzīgajam nolūkam izmantojot savus augstos amatus un valsts resursus: varbūt jūs, izmantojot savas koruptīvās metodes, izbēgsiet no kriminālatbildības, bet no manis jūs neaizbēgsiet – es jūs izp… vienu pēc otra, un vienīgi vaļsirdīga atzīšanās un nožēla var jūs glābt,» vēsta Lato Lapsa.

    «Es to izdarīšu vislabākajā veidā, kādā vien es to mācēšu. Nekas mani neaizkavēs to izdarīt. Vienīgais, ko jūs, maitas, varat darīt, ir lūgt dieviņu, lai es to izdarītu tikai ar jums pašiem un nesadomātu atkārtot jūsu metodes un vērsties arī pret jūsu ģimenes locekļiem. Uz tikšanos,» video noslēdz žurnālists.

    Tāpat žurnālists nosauca arī to personu vārdus, kuri ir viņa pretinieki.

    Pilnu ierakstu iespējams skatīties zemāk:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē