• Laima Vaikule zaudējusi savu uzticamāko draugu

    Daba un dzīvnieki
    Marta Kalniņa
    15. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Mani pameta mans uzticamākais draugs Bučs,» pirms divām nedēļām paziņoja dziedātāja.

    Franču buldogs Bučs bija līdzās Laimai Vaikulei 11 laimīgus gadus.

    Pēc paziņojuma par sunīša aiziešanu mūžībā Laima saņēma neskaitāmus līdzjūtības apliecinājumus un mierinājuma vārdus no faniem un kolēģiem, arī krievu komiķa, dziedātājas Allas Pugačovas vīra Maksima Galkina, komponista Igora Nikolajeva, Radio SWH valdes priekšsēdētāja Jāņa Šipkēvica, TV zvaigznes Dagmāras Legantes-Celmiņas, dziedātājiem Dināras Rudānes, Jāņa Stībeļa un citiem.

    Laima vienmēr bijusi liela suņu mīļotāja un aizstāve, un vairāk nekā 20 gadu laikā dziedātājai bijuši vairāki četrkājainie sabiedrotie. Viņas pirmais suns rotveilers Kendija dziedātājas prombūtnē smagi sakodis dziedātājas mammu, un, kad tas atkārtojies, ģimene pieņēmusi smagu lēmumu.

    Kādā raidījumā Laima atzinās – tā arī nav spējusi sev piedot Kendijas iemidzināšanu, viņas rūpes ne tikai par saviem, bet arī citiem suņiem ir kā parāda atdošana šim sunītim. Vēlāk viņas mājās ienāca amerikāņu buldogu pāris, tad – arī divas viņu atvases. Kad viņu mūžs bija galā, Laimai bija franču buldogs Lelle, pēc tam – Bučs un viņa šķirnes māsa Eimija.

    Laima atzīst – suņi ir viņas prieka un enerģijas avots. Bučs un Eimija labprāt asistēja saimniecei mēģinājumos, pat bungu skaņas viņus nespēja aizbiedēt.

    Atvadīšanās no katra zaudētā četrkājainā drauga bijusi smaga un sāpīga, un Laimas suņi mūža mājas raduši dzīvnieku kapsētā Citi medību lauki. Pirms daudziem gadiem dziedātāja tur uzstādījusi pieminekli suņa veidolā – tam ir siksniņa, uz kura rotājas sirsniņas ar mūžībā aizgājušo suņu vārdiem.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē