• Labklājības ministre tiek pie karaliskas cepures — Petraviču kritika nebiedē!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    23. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM (IEVA ĀBELE)
    Labklājības ministre tikusi pie karaliskas modes pērles – retro stila cepurītes ar plīvuru. Viņa apņēmusies sniegt elegances paraugstundu Latvijas dāmām.

    Ramona Petraviča allaž izcēlusies ar sievišķīgiem tērpiem un rūpīgi pieskaņotiem aksesuāriem. Nupat viņas garderobi papildinājusi cepurīte ar koķetu plīvuru. Politiķe neslēpj – cepures viņai patikušas vienmēr. Uzklausot dizaineri Annu Osmuškinu, ministre piekrita šim izaicinājumam – sniegt elegances paraugstundu un popularizēt galvassegas Latvijā.

    «Arī iepriekš ar savām klientēm Anna mēģināja ieviest cepuru nēsāšanas kultūru Latvijā, bet īsti nesanāca. Viņa cer, ka ar manu palīdzību tas var izdoties. Ka es varētu iedrošināt Latvijas sievietes valkāt cepures. Jā, mums nav tādas tradīcijas. Dāmas uzliek platmales, bet no cepurēm ar tīkliņu izvairās. Iespējams, ietekmē stereotips, ka tas ir līgavu aksesuārs,» sarunā ar PDz spriež Petraviča. Viņasprāt, cepure rotā sievieti vairāk nekā frizūra. «Plīvurs ir ļoti grezna, smalka un noslēpumaina detaļa, kas izceļ sievišķību un šarmu. Šī ir pirmā, bet noteikti ne pēdējā cepurīte manā kolekcijā. Vasarai taps vēl viena gaišos toņos,» sola ministre.

    Arī bijušo valsts pirmo lēdiju IVETU VĒJONI Anna Osmuškina mēģināja pieradināt pie elegantā aksesuāra – cepurītes. Tagad esot RAMONAS PETRAVIČAS kārta.
    Arī bijušo valsts pirmo lēdiju IVETU VĒJONI Anna Osmuškina mēģināja pieradināt pie elegantā aksesuāra – cepurītes. Tagad esot RAMONAS PETRAVIČAS kārta.

    Taujāta, kuru pasākumu plāno apmeklēt ar šo aristokrātisko galvassegu, Petraviča atzīst – viņas dienaskārtībā piemērota vakara pasākuma pagaidām nav. «Tā varētu būt tikšanās ar ārvalstu karaļnama pārstāvjiem. Vasarā – kāds koncerts,» spriež ministre.

    Petraviča apzinās, ka cepurītes dēļ varētu saņemt daudz kritikas. «Esmu gatava, ka daudzi iebildīs, ka cepure nesaskan ar manu ieņemamo amatu. Varētu arī teikt, ka tā ir pārāk grezna. Bet vai mūsu valstī visiem klāsies labāk, ja es staigāšu desmit gadu vecā kleitiņā? Noteikti, ne. Gan jau sabiedrības domas ar laiku mainīsies,» pieļauj ministre.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē