• Ķuzis atgriezies darbā domē un turpina ārstēties. «Ko tādu nenovēlu nevienam ienaidniekam…»

    Veselība
    20. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bijušais policijas šefs Ints Ķuzis.
    Foto: F64
    Bijušais policijas šefs Ints Ķuzis.
    «Joprojām eju uz smagām un nepatīkamām procedūrām, bet darbā gan esmu atgriezies uz pilnu slodzi,» saka bijušais policijas šefs, tagad Rīgas domes deputāts Ints Ķuzis, kurš cīnās ar vēzi.

    Sarunā ar PDz Ints uzsver: «Šīs ir lietas, kuras nenovēlu nevienam ienaidniekam. Esmu procesā joprojām. Tas neatkāpjas un neatkāpjas, to jau nevar tā viegli dabūt prom. Jau gadu izeju visus iespējamos ārstniecības kursus.

    Esmu pārliecināts, ka man viss izdosies, vajadzīgs tikai laiks.»

    Domes deputāta darbu tagad Ints veic pilnā apjomā – darbojas divās komitejās, arī ir priekšsēdētāja vietnieks Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejā. «Domē tā pa īstam sāku strādāt vien oktobrī, līdz tam veselības stāvoklis neatļāva,» neslēpj viņš.

    Pērn PDz vēstīja, cik ļoti vizuāli mainījies bijušais policijas priekšnieks – no agrākajiem 150 kilogramiem zaudējis teju pusi, un sver vien 88,5 kilogramus. Viņš neslēpa – šīs pārmaiņas saistītas ar veselības problēmām. Pērn rudenī Ints Ķuzis LTV Ziņu dienesta veidotajā raidījumā Dzīvei nav melnraksta pastāstīja, ka ļauna slimība viņam atklāta drīz pēc ievēlēšanas Rīgas domē. Toreiz mediķi pat teikuši: «Iespējams, jums dzīvot atlicis vien pāris mēnešu.» Sākumā slimnīcā konstatēja, ka viņam ir iekaisis žultspūslis. «Tika veiktas divas sarežģītas operācijas, kuru laikā saprata, ka man aizkuņģa dziedzerī ir audzējs,» raidījumā pauda Ints.

    «Tas ir likteņa pirksts – ja man nebūtu veiktas operācijas, audzējs nebūtu konstatēts. Aizkuņģa dziedzera audzējs ir viens no sliktākajiem, kāds vispār ir. Ne par velti tam ir iesauka – klusējošais. Jo tas par sevi nedod signālus,» sacīja Ints. Tolaik viņš izgāja ķīmijterapijas kursu un teica – tic, ka ļaundabīgo audzēju uzvarēs. «Es zinu, ka es to varu. Arī rezultāti pēdējā pusgada laikā liecina par to, ka mēs šo audzēju sitam,» rudenī teica Ints.

    Pavasari Ints gaida ar cerībām, ka laikapstākļi beidzot uzlabosies un varēs arī ko padarīt ārā. «Aukstums jau mazliet apnicis. Katra siltā diena, kad parādās saulīte, tiek uztverta ar cerībām. Plāns ir beidzot arī uzcept gaļu, iesmi jau ir uzasināti,» nosmej domes deputāts.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē