• Kuriozs Supernovā: Uzstāšanās laikā saplīst bikses Citi zēni māksliniekam

    Supernova
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Dziesmu konkurss Supernova startējis ar neparastu starpgadījumu. Kādam no dalībniekiem saplīsušas bikses!

     

    Šovakar startē skatītāju ilgi gaidītais konkurss Supernova. Jau pirmās dziesmas izskaņā TV ekrānos bija redzams neparasts incidents. Viens no grupas Citi zēni dalībniekiem taisīja špagatu, taču mākslinieka bikses šādam pavērsienam nebija gatavas.

    Iespējams, šis pavērsiens bija plānots, taču viens ir skaidrs -  tas liks runāt par neparasto dziesmu vēl vairāk.

     

    «Būt zaļam ir forši un seksīgi. Ja salāti izglābs planētu, tas būs lieliski,» dziesmas Eat Your Salad piedziedājumā skandē grupa Citi zēni.

     

     

     

     

     

     

    «Šogad debitējām Supernovā, un dziesma ir mūsu nevainības zaudēšana,» sarunā ar PDz pirms konkursa jokoja grupas solists Jānis Pētersons. «Šī dziesma ir par to, ka gaļas vietā jāēd dārzeņi, vajag saudzēt dabu un mīlēt citam citu.»

    Kaut grupā ir tikai viens vegāns, mūziķi ir pārliecināti – viņu visu pienākums ir runāt par vides problēmām, un lietas labā katrs var sākt kaut ar mazumiņu – savas ēdienkartes mainīšanu.

    «Ja pasaulslaveni sportisti ēd dārzeņus, kāpēc mēs to nevaram? Ja uzvarēsim Supernovā, pilnībā mainīsim paradumus un piekopsim zaļo dzīvesveidu,» sola Pētersons.

    Redzam, ka aktīvistu centieni pievērst sabiedrību zaļākam dzīvesveidam līdz šim nav bijuši tik veiksmīgi, tādēļ mēģināsim runāt tā, lai cilvēki ieklausītos.  Caur vieglas erotikas prizmu tas nostrādās,» pārliecināts ir Jānis, kurš uz skatuves stāsta, ka gaļas vietā izvēlas sulīgus dārzeņus un sievietes.

    «Mūs jau ir pieminējuši pasaules mūzikas apskatnieki, un jūtamies par to lepni. Mēs atšķiramies no citiem dalībniekiem. Ir pierasts, ka uz Eirovīziju sūta balādes, bet mūsu mērķis ir rādīt īstu šovu, parādīt, ka arī latvieši māk forši dejot. Būs draiski!» sola viņš.

    Par to, kādēļ izvēlējušies humoristisku piesitienu savai konkursa kompozīcijai, Jānis teic: «Jūtu, ka šobrīd visiem vajadzīgs kāds saulstariņš dzīvē, jo pandēmijas ierobežojumi nav tikai pie mums. Gribam ļaut cilvēkiem uz brīdi aizmirsties. Arī pasaules mūzikā šobrīd ir šī tendence – nenopietnība,» uzskata viņš un cer, ka uzvaras gadījumā nacionālajā konkursā grupa spēs Latviju pārdabūt pāri melnajai svītra un startēt Eirovīzijas finālā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē