• Kulināre Anna Panna par šķiršanos pēc 13 gadu laulības: Mūsu četrgadniece īsti nesaprot, kas notiek

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    4. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Populārās kulināres Annas Pannas dzīvē lielas pārmaiņas – viņas un fitnesa trenera laulība ir izirusi, un pašlaik notiek šķiršanās process.

    Anna un Kārlis Birmaņi allaž radījuši harmoniska pāra iespaidu – viņa eksperimentē virtuvē kopā ar mazulīti Hannu, bet vīrs, fitnesa treneris, zina, ko iesākt, lai uzņemtās kalorijas nekļūtu par liekajiem kilogramiem.

    Viņi iepazinās agrā jaunībā – Annai tolaik bija 19, Kārlim – 20, un kopā abi pavadīja 13 gadus, septiņus – laulībā. Savulaik intervijā žurnālam Santa Kārlis sacīja: «Mēs ātri sākām dzīvot kopā. Sev neuzdevu jautājumu, vai Annu gribēšu uz mūžu, bijām kopā, un punkts.» Taču beidzamajos mēnešos sociālajos tīklos vairs nebija atrodamas laimīgās ģimenes kopbildes. Pagājušajā nedēļā Anna PDz apstiprināja: abi ar Kārli nolēmuši turpmāk iet šķirtus ceļus.

    «Mēs ilgi bijām kopā, daudz kopā pieredzējām un kādā brīdī sapratām, ka mums ir ļoti labas attiecības, bet – kā draugiem. Nospriedām, ka pēc tik ilgas kopdzīves prātīgākais būtu šīs labās attiecības saglabāt un uzturēt kontaktu mūsu meitas Hannas dēļ, nevis turpināt dzīvot kopā laulībā,» savu lēmumu skaidro Anna.

    Viņa atzīst: šajā sarežģītajā dzīves posmā ļoti palīdz psihoterapeits, ar kuru Anna pārrunā visu, kas viņu neapmierināja laulībā.

    «Mūsu četrgadniece, manuprāt, vēl īsti nesaprot, kas notiek, un pagaidām viņai ir jautri. Mēs esam reālistiski vecāki un meitai nestāstām muļķības. Teicām, ka mamma un tētis vairs nedzīvos kopā un šķiras. Sacījām, ka viņai nu būs divas mājas un viņa dzīvos gan pie mammas, gan pie tēta,» stāsta Anna.

    Lēmumu šķirt laulību viņa uzreiz paziņojusi savai mammai tērpu dizainerei Odettai Birmanei, bet, lai to pavēstītu vecvecākiem, īstie vārdi bija jāpiemeklē ilgāk un rūpīgāk. «Paziņot par šķiršanos ģimenei bija grūti, jo tuviniekiem ir savs viedoklis par to, kam un kā ir jānotiek, īpaši vecākajai paaudzei.

    Katrai paaudzei ir savs atšķirīgais skatījums, kā vajadzētu šādā situācijā rīkoties.

    Tomēr mūsu lēmums bija nelokāms, neļāvām to nevienam ietekmēt, jo esam brīvi domājoši cilvēki,» atzīst kulināre.

    Lai viņas dzīvē ienāktu jauna enerģija, Anna pievērsusies savas mājvietas pārvērtībām – viņas dzīvokļa sienas no gaišām pārvērtušās par modīgi tumši pelēkām. Pārmaiņas piedzīvojis arī Annas vizuālais tēls – viņa veikusi redzes korekciju un atvadījusies no brillēm. «Nav tā, ka man uzreiz gribas mesties jaunās attiecībās, bet nekad jau nevar zināt, kas notiks. Dzīvot līdz mūža galam viena noteikti neplānoju,» pasmaida viņa.

    Arī Kārlis negrasās palikt viens un jau esot manīts iepazīšanās lietotnē Tinder.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē