• Krištopana meita par tēva partiju nebalsos: Tas ir bīstami!

    Nikola Krištopane
    Evija Kalnbērza
    3. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Uzņēmēja un politiķa Viļa Krištopana meita ir atklāta – diez vai atdos balsi par savu tēvu – bijušo Latvijas premjerministru – nākamajās Saeimas vēlēšanās.

    «Gan jau to var noprast, bet šodien vēlos uzsvērt, ka es kategoriski esmu pret Latviju pirmajā vietā, mana politiskā nostāja sakrīt tikai pāris ekonomikas jautājumos, kas saistīti ar jaunajiem uzņēmējiem. Viss cits, par ko šī partija pastāv, sevišķi sociālie aspekti, ir BĪSTAMI!» tviterī nesen pauda bijušā premjerministra Viļa Krištopana atvase Nikola Krištopane, kam beidzamajā laikā nākas uzklausīt daudz komentāru un jautājumu par savu vecāku politiskajām aktivitātēm.

    Viņas tēvu pagājušajā nedēļā partijas Latvija pirmajā vietā līderis Ainars Šlesers nosauca par finanšu ministra amata kandidātu, un partijas aktivitātēs manīta arī Nikolas māte Aija Krištopane.   

    Izrādās, Krištopanu jaunākā atvase nav vienisprātis ar saviem vecākiem.

    Sarunā ar PDz viņa atzina: «Mēs esam dažādas paaudzes, un mūsu politiskais redzējums nesakrīt. Es personīgi pilnībā atbalstu Vili un viņa aktivitātes, taču lai es balsotu par viņa aktivitātēm vēlēšanās…»

    «Pagaidām domāju, ka ne. Mana mamma tēti atbalsta, jo viņi vienmēr ir bijuši viena komanda, un es par to tikai priecājos. Ja cilvēkiem ir sajūta, ka kaut kas jāmaina, lai to dara. Taču es privāto dzīvi no politiskās nodalu. Mēs dzīvojam demokrātiskā valstī, un mums katram ir tiesības uz savu viedokli. Tas arī ir skaistākais, dzīvojot demokrātijā. Nedomāju, ka arī citiem manas paaudzes cilvēkiem ir tāda pati pārliecība kā viņu vecākiem, un tas ir tikai normāli.»

    Vaicāta, kādas politiskās idejas Nikolai ir simpātiskas, viņa saka: «Vēl līdz vēlēšanām gads jāgaida, tad redzēs, kā viss izvērtīsies, bet es vairāk esmu partijas Progresīvie un politiskās apvienības Attīstībai Par! atbalstītāja.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē