• Kristīne Misāne par tiesībām būt kopā ar bērniem un brīvību

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «Žurnālists man prasīja – kā tu jūties, tevi rīt vai parīt paņems – tas ir nāves sods,» stāsta Kristīne Misāne.

    “Ir ļoti svarīgi nepadoties. Es, atklāti sakot, nevienu reizi nepadevos. Pilnīgi visas reizes, kad runāju ar savām saulītēm es teicu – jūs redzēsiet, ka mūsu triju mīlestība uzvarēs.

    Pat pēdējā brīdī, kad jau atbrauca dienvidāfrikāņi trešo reizi man pakaļ, man bija intervija Dānijas avīzei. Žurnālists man prasīja –  kā tu jūties, tevi rīt vai parīt paņems – tas ir nāves sods.

    "Es teicu – es šuju taurentiņu spilvenu savai meitai piecu gadu jubilejā. Bet viņi teica – tevi rīt vai parīt paņems. Es teicu – nē, es viņai pati to atdošu.”

    Viesojoties kanāla 360TV raidījumā Pasaki to skaļi saka Kristīne Misāne – sieviete, kuras liktenim, cīņai par tiesībām būt kopā ar bērniem, par tiesībām uz godīgu tiesu un brīvību, pavisam nesen sekoja visa Latvija un arī ļaudis ārpus mūsu valsts robežām.

    “Tas viss, kas notiek cietumā, ir nekas, salīdzinot ar to, ko tev nodara, ja noņem mīļotos.” tā Kristīne.

    Raidījuma laikā asaras nespēs valdīt nedz raidījuma vadītāji – Elīna Fīrmane un Lauris Reiniks – nedz pati Kristīne un arī Kristīne Virsnīte, kuru līdz sirds dziļumiem aizkustinājis šis notikums un kura raidījumā laikā pateicās Kristīnei Misānei par spēku un iedvesmu ko viņa devusi, lai to, kas gūts iestājoties un atbalstot mīlošu un atbildīgu māmiņu, dod spēku arī turpmāk atbalstīt un dod spēku arī citiem cīnīties pret vardarbību un aizsargāt mūsu bērnus.

    Raidījuma studijā Kristīne saņems sirsnīgus un aizkustinošus pateicības vārdus no Kristīnes Virsnītes, kura apbrīno sievieti par apņēmību, ar kādu viņa ir cīnījusies par saviem bērniem. Arī Kristīne ir pabijusi Āfrikā un ir divu bērnu mamma, viņa pilnībā saprot un atbalsta sievietes iestāšanos par tiesībām būt kopā ar saviem bērniem drošā vidē.

    “Es biju viens no tiem cilvēkiem, kas ļoti iestājās par tevi. Jo es saprotu, ka ar jebkuru no mums, jebkurā dzīves situācijā kaut kas var atgadīties. Mēs neviens no tā neesam pasargāti.

    Mēs visi kļūdāmies un ar mums notiek neparedzētas lietas.

    Un tad ir jautājums – kas notiks ar mums? Vai citi par mums iestāsies? Un kā citi mums palīdzēs? Vai pados roku? Vai vienkārši noskatīsies, kā mēs lēnām aizejam bojā. Šis bija viens no iemesliem, kāpēc es iestājos, jo es zinu, ka arī es kādā dzīves situācijā varu tur nokļūt. Un otra lieta – es arī esmu divu bērnu mamma un man emocijas kāpj pāri, domājot par to, kā  man būtu dzīvot ar domu, ka es, iespējams, vairs nekad nesatikšu savus bērnus,” uzrunājot Kristīni Misāni asarām acīs raidījumā sacīs Kristīne Virsnīte.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē