• Kristaps Zutis atklāj, kādu vecpuišu ballīti viņš gribētu

    Vecpuišu ballīte
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šova «Slavenības. Bez filtra» dalībnieki Kristaps Zutis un Elīna Pakalne ir ieradušies viesnīcā, lai kopīgi atpūstos un nosvinētu Zuša dzimšanas dienu. Kā abi atzīst, tieši šajā viesnīcā esot aizsākušās viņu romantiskās attiecības. Abu sarunas atpūtas brīdī aizved līdz vecpuišu un vecmeitu ballīšu plāniem, kas liek uzdot jautājumu – vai pāris ir gatavi iestūrēt laulības ostā?

    Abi mīlnieki savā atpūtā uzsāk sarunas par vecmeitu un vecpuišu ballīšu organizēšanu. Kā izrādās, Kristaps ir mierīgas atpūtas cienītājs un izvairās no augstumiem, gumijlēkšanas vai kādām citām līdzīgām aktivitātēm, jo adrenalīnu viņš atrod boksa ringā, kur kāds gribot viņu nosist.

    «Nav ko Dieviņam un eņģeļiem spļaut acīs ar neapzinīgiem manevriem. Ja man gribās noķert adrenalīnu, es kāpju ringā, piepildītā arēnā.»

    Elīna vēlas, lai viņa šo pasākumu atcerētos. Par to Zutis iesmej, jo visbiežāk pats neatceras nevienu vecpuišu ballīti.

    «Es gribētu arī tādu vecpuišu ballīti, kuru es atceros. Es esmu bijis uz daudzām. Vienīgā, ko es atceros – manējā. Tā bija diezgan sūdīga.»

    Elīna sarunas laikā ieminējās, ka varētu rīkot kopīgu vecmeitu un vecpuišu ballīti, taču Zutis nevēloties samaitāt draudzenes dvēseli, jo nevarēšot pateikt, ko viņa draugi būs izdomājuši. Vai Elīna un Kristaps plāno kādu nozīmīgu un svarīgu dzīves notikumu?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē