• Kristapa Valtera jaunā simpātija – kas ir šī daiļā gaišmate

    Attiecības
    Gita Vīksne
    16. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Nepilnu gadu pēc šķiršanās no bijušās draudzenes Lāsmas Jukones basketbola treneris uzsācis jaunas attiecības ar simpātisku blondīni.

    Jauno 2022. gadu bijušais basketbolists, tagad jauniešu basketbola treneris Kristaps Valters sagaidīja jau kā aizņemts vīrietis.

    Pagājušā gada izskaņā sportists atklāja – viņa sirdi iekarojusi daiļā gaišmate Sindija Šteina. Par to, ka tagad abi ir pāris, Kristaps un Sindija draugiem pavēstīja sociālajos tīklos, un neilgi pirms Ziemassvētkiem viņi devās romantiskā ceļojumā uz Beļģiju.

    «Atvaļinājuma režīmā,» daloties ar kopbildēm no lidmašīnas, vēstīja Kristaps un Sindija.

    Par to, ka viņa sirdi iekarojusi kāda meitene, basketbolists PDz pastāstīja jau neilgi pirms savas 40. dzimšanas dienas, kuru nosvinēja pērnā gada 18. septembrī.

    Pagājušā gada sākumā izira Valtera un Lāsmas Jukones vairākus gadus ilgušās attiecības.

    Lai gan 2020. gada rudenī sportists bildināja Lāsmu, pēc dažiem mēnešiem viņš atzina – kāzu nebūs. Jau iepriekš viņu attiecībās bijušas krīzes, taču tām parasti sekoja atkalapvienošanās. Šoreiz viņu lēmums bija negrozāms. Šķiroties basketbolists sarunā ar PDz uzsvēra, ka pie attiecību izjukšanas nav vainojami sānsoļi.

    «Bija citi iemesli, pāris gadījumu, pēc kuriem sapratu – tas nekad nemainīsies. Ir pāris lietu, ko es tomēr nevaru piedot. Tomēr stāstīt, kurš pie kā ir vainīgs, būtu bērnišķīgi.

    Galvenais ir pateikt otram paldies par labo, ko šis cilvēks izdarījis tavā dzīvē.

    Kāds varbūt nodomās – viņš atkal šķiras! Bet katram cilvēkam ir sava karma, kas jāizdzīvo. Viens progresē vai regresē ātrāk, cits – lēnāk. Reizēm drosmīgāki ir tie, kas izšķiras, nevis gadiem ilgi dzīvo kopā, viens otru zāģējot un klusībā nīstot,» pērn sacīja viņš.

    Lai gan Valters neslēpa – dzīvē ir iespējams viss, tomēr šoreiz bija noskaņots pielikt punktu savam un Lāsmas stāstam. Kad viņa dzīvē ienāca Sindija, sportists uzreiz nesteidza publiskot savas mīļotās vārdu. Šķiet, nu šīs attiecības ir izturējušas pirmo laika pārbaudi, un viņš ir gatavs jaunai mīlestībai.

    Basketbolists divas reizes bija precējies. Savienībā ar stilisti Signi Sprogu dzimusi meita Keitija un dēls Valdis, bet laulībā ar mākslinieci Džeinu Ansoni pasaulē nāca trīs meitas – Tabita, Liora un Abigeila.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē