• Krišnaīta Uģa Kuģa mīlas dzīvi rādīs TV: Mēs neslēpsim neko

    Kino un TV
    Anastasija Kuzminova
    22. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latvijas slavenākais krišnaīts parādīs savu privāto dzīvi visai Latvijai. Uģis Kuģis, kura pamācības mīlestībā uzrunā daudzas sievietes, tagad atvērs savas mājas durvis un kopā ar sievu un dēlu dzīvos TV kameru aplenkumā.

    Latvijas slavenākais krišnaīts, vēdisko gudrību popularizētājs un attiecību konsultants Uģis Kuģis labprāt gozējas kameru priekšā, un viņš to darīs kopā ar visu ģimeni – sievu Lindu un abu dēlu Tamalu Krišnu.

    «Sākumā sieva to negribēja, bet, kad vēlreiz pārrunājām producentu piedāvājumu, nolēmām – tā ir mūsu iespēja parādīt cilvēkiem, ka krišnaīti dzīvo normāli,» PDz saka Uģis Kuģis. Trijotne piekritusi kļūt par STV Pirmā! šova Mīla burbulī dalībniekiem.

    «Zināms, ka cilvēkiem patīk dažādība, un Uģis Kuģis dzīvojot kaut kā atšķirīgi. Mēs dalīsimies ar to, kā dzīvo vēdiskās kultūras pārstāvji šajā neparastajā laikā. Lai cilvēki redz, ka mums ir tādas pašas ērtības, bet citas vērtības.

    Galvenais būt godīgiem, un mēs neko neslēpsim. Rādīsim, kādi esam – nūģi krišnaīti un pa vidu mazais Tamals. Nūģi skaitās tie, kas neko īpašu nedara. Mēs daudz laika veltām garīgai praksei, viens otram un bērnam, un mums ir īpašs dienas režīms,» skaidro Uģis.

    Arī nepilnus divus gadus vecais dēls Tamals bieži būs redzams kadrā.

    «Skatītājiem rādīsim, ka viņš nav izkāmējis, neēdot gaļu, izskatās vesels, kaut nav potējies,» pauž Uģis.

    Šova Mīla burbulī mērķis ir parādīt, kā populāri pāri risina attiecību problēmas pandēmijā. Lai gan Uģis Kuģis regulāri dalās ar harmoniskas dzīvošanas padomiem sociālajos tīklos, viņš neslēpj – paša dzīvē arī iet visādi. «Mēs nedzīvojam ideāli, arī mums ir nesaskaņas,» teic attiecību konsultants.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē