• Viļānos automašīnā atrod puskilogramu amfetamīna

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    6. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Novembra sākumā Viļānos kādā automašīnā atrasts aptuveni puskilograms amfetamīna, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.

    Pārbaudot polcijas rīcībā nonākušo informāciju, pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta Sigma speciālistiem veica operatīvps pasākumus un apturēja automašīnu Volvo S80, kas bija ceļā no Rīgas uz Rēzekni. Transportlīdzeklī atrasti aptuveni 500 grami baltas pulverveida vielas, kas, visdrīzāk, ir amfetamīns. Lai precīzi noteiktu izņemto vielu sastāvu un daudzumu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

    Aizdomās par narkotisko vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu policija aizturējusi 1989. gadā dzimušu vīrieti un viņa partneri, 1974. gadā dzimušu sievieti.  Abas personas ir Rēzeknes iedzīvotāji.

    Vīrietis vairākkārt ir tiesāts par analoģiskiem likumpārkāpumiem un atradās policijas redzeslokā.

    Sākts kriminālprocess, izmeklēšana turpinās.

    Policija atgādina, ka par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē